Da Costa szinte rajt-cél győzelmet aratott New Yorkban, Vandoorne átvette a vezetést összetettben az FE-ben

Antonio Felix da Costa végig vezetve nyerte meg a hajrában fordulatokat és nem kis izgalmakat hozó második amerikai Formula E futamot, miközben Stoffel Vandoorne két versenyhétvégével a szezon vége előtt átvette a vezetést összetettben.

Motosport.com
  • 2022.07.17. 20:15

Kapcsolódó hírek

Da Costa rajt-cél győzelmet aratott New Yorkban

A bajnokság szempontjából sorsfordító volt a második new yorki futam, da Costa bár győzött, nem került igazán közelebb a bajnoki...

Bővebben

Bucsi Attila kettős győzelmet aratott a Red Bull Ringen

A pole pozícióból indulva, az első futamon rajt-cél győzelmet aratott, a fordított rajtrácsos második versenyen pedig a nyolcadik helyről indulva lett A pole pozícióból indulva, az első futamon rajt-cél győzelmet aratott, Bucsi Attila, a másodikon a nyolcadik helyről indulva nyert.

Bővebben

Cassidy első győzelmét szerezte New Yorkban

Végül Nick Cassidy győzelmét hozta az idő előtt véget érő, első new yorki verseny, hiába végezte a falban, mint ahogy a mögötte záró Lucas di Grassi.

Bővebben

Nick Cassidy vasárnapra is megszerezte a pole-pozíciót New Yorkban

Parc Fermé

Bővebben

Dennis nyerte az első londoni versenyt

Jake Dennis rajt-cél győzelmet aratott a Formula E londoni dupla fordulójának szombati futamán. A brit pilóta Stoffel Vandoorne előtt ért célba, aki a 2.

Bővebben

Dennis nyert, Vandoorne közelít a vb-címhez

Rajt-cél győzelmet aratott az Andretti brit pilótája a Formula-E londoni versenyén, ahol második helyével a Mercedes belgája nagy lépést tett a végső siker felé, miután Mortara már a rajtnál ütközött.

Bővebben

Formula-E: Cassidy nyerte az őrült futamot

Bár az esős körülmények között csúnyán összetörte az autóját, végül a piros zászlónak köszönhetően Nick Cassidy örülhetett a Formula-E szombati versenyének végén New Yorkban.

Bővebben

Formula-E: Nick Cassidy rajtolhat az élről New Yorkban

Parc Fermé

Bővebben

Toto Wolff is reagált Vandoorne világbajnoki címére: „Hihetetlenül büszke vagyok”

Toto Wolff, a Mercedes Forma-1-es istállójának csapatfőnöke is reagált a márka Formula E-ben aratott világbajnoki címéhez, melyet Stoffel Vandoorne-nak köszönhetnek.

Bővebben

Armstrong rajt-cél győzelmet aratott a csendes sprintversenyen

Marcus Armstrong győzelmével zárult a szombati nap a Red Bull Ringen, aki idei második F2-es győzelmét aratta a sprintversenyen.

Bővebben
2022-09-25 15:47:39