Coulthard szerint Leclerc még nincs teljesen kész, de Verstappen is végig járta ezt az utat

Az egykori Forma-1-es pilóta David Coulthard szerint Charles Leclerc még fejlődés alatt áll, de ha kijavítja az apróbb hibáit, akkor igazi nagyágyú lehet.

Motosport.com
  • 2022.08.09. 20:45

Kapcsolódó hírek

Coulthard: Ha zavar a pattogás, szállj ki a sportból - F1Hírek

David Coulthard korábban versenyzett az F1-ben, aminek fő témája a delfinezés. A skót ex pilóta szerint sokan beülnének ezekbe az autókba is. Ha valaki tényleg aggódik az egészsége miatt, akkor abba kell hagyni és átadni a helyet. David Coulthard elég kemény véleménnyel van azokról, akik féltik az egészségüket és sokat panaszkodnak a pattogó autókra. Szerinte […]

Bővebben

Coulthard figyelmezteti Verstappent: Nagy a különbség, de a bajnokságnak még nincs vége

David Coulthard szerint az idei világbajnoki cím még nem dőlt el, hiába vezet tetemes előnnyel és végez briliáns munkát Max Verstappen, ugyanis még rengeteg minden történhet.

Bővebben

Így járta meg a csúcsot és a mélységet Leclerc a szezon eddigi részében – videó

Parc Fermé

Bővebben

Coulthard: Verstappen csak nyugodtabb lett

Bár a címvédő elképesztő formában van, David Coulthard nem hiszi, hogy gyorsabbá vált, véleménye szerint inkább csak higgadtabb lett. A korábbi F1-es pilóta szerint Max Verstappen érettebbé vált.

Bővebben

Coulthard már 2006-ban is a Red Bull saját motorja mellett kampányolt

David Coulthard már 2006-ban rámutatott a saját motorosztály létrehozásának előnyeire a Red Bullnál. Most, tizenhat évvel később az osztrák csapat végre saját erőforráson dolgozik a Red Bull Powertrains keretein belül.

Bővebben

Forsberg és Coulthard bevették Lipcsét a kétüléses F1 autóval

A Forma-1-es legenda David Coulthard és a svéd középpályás lenyűgözte a rajongókat Lipcsében. Este pedig bulika volt.

Bővebben

Coulthard: Ha egy versenyző kényelmetlenül érzi magát, akkor lépjen le a Forma-1-ből!

A korábbi F1-es versenyző, David Coulthard azt nyilatkozta, hogy ha valamelyik pilóta kényelmetlenül érzi magát, nyugodtan leléphet, hiszen nagyon sokan szeretnének a Forma-1-ben versenyezni.

Bővebben

F1-Archív: Alonso kész elhagyni az F1-et

A Michelin a Pirellit ekézi, a Red Bull a Hondával kacérkodik, Alonso kész maga mögött hagyni az F1-et, Schumacher rekordösszegű pénzbüntetést kap. Ezeket az F1-es híreket olvashattunk június 18-án.

Bővebben

Tom Cruise, Webber és Coulthard Top Gun-t játszanak, Porschékkal

A Channel 4 Forma-1-es csapata, köztük Mark Webber, David Coulthard és Steve Jones csap össze Silverstone-ban Tom Cruise Maverickjével.

Bővebben

Verstappen szerint a pályahatárokról szóló vita kész "vicc" lett

Max Verstappen nincs elragadtatva a pályahatárokról szóló értekezésektől. A versenyzőket az elmúlt időszakban sűrűbben büntetik, ha átlépik a fehér

Bővebben
2022-09-25 15:38:31