Formula.hu / Clarkson: Hamiltont eleinte szerettük, de aztán...

Clarkson: Hamiltont eleinte szerettük, de aztán...

A Top Gear által híressé vált műsorvezető és újságíró Jeremy Clarkson szerint ma már nem szeretik az emberek Lewis Hamiltont annyira, mint kezdeti éveiben. Ennek okát abban látja, hogy megváltozott.

Formula.hu
  • 2021.11.01. 09:43

Kapcsolódó hírek

Wolff nem tudja, hogy a Mercedes gyors lesz-e Abu Dhabiban

Toto Wolff továbbra sem Lewis Hamiltont tartja favoritnak arra, hogy az Abu Dhabi Nagydíjon megszerezze rekordot jelentő nyolcadik világbajnoki címét.

Bővebben

Oconnak már majdnem megvolt a dobogó, de aztán...

Esteban Ocon elmondta, hogy a dobogós reményei akkor kaptak nagy ütést, amikor két körrel a leintés előtt padlólemezének egy darabja levált az autójáról. Valtteri Bottas ennek is köszönhetően tudta őt elkapni az utolsó métereken.

Bővebben

Verstappen újabb büntetést kapott - F1Hírek

Max Verstappen a Red Bull állítása szerint el akarta engedni Lewis Hamilton-t. Ezért lassított. A bírák szerint kiszámíthatatlan fékezése okozta az összeérést Lewis Hamilton-al. A hollandot ezért is megbüntették. Őrült verseny volt a vasárnapi Szaúd-Arábia Nagydíj. A futam a leintés után sem ért véget. Lewis Hamiltont és Max Verstappent is beidézték a versenybírák. Miért? Verstappen […]

Bővebben

Horner: Át akartuk adni a helyet, de…

A Red Bull csapatfőnöke szerint Verstappen csak el akarta engedni Hamiltont a két vb-aspiráns szaúdi ütközését megelőzően. Horner úgy véli, a brit a DRS-sel akart trükközni, ezért lassított ő is.

Bővebben

Marko: Megvizsgáljuk, aztán megyünk a stewardokhoz

Dr. Helmut Marko a Red Bull tanácsadója nem volt túl jó kedvében a Szaúd-arábiai Nagydíj után, ugyanis szerinte a szabályokat többféleképpen értelmezik, az adott szituációtól függően.

Bővebben

Baleset okozásáért behívták a stewardok Verstappent és Hamiltont

Parc Fermé

Bővebben

Verstappen: ez nem versenyzés, nem Forma-1

Max Verstappen egészen őrült futamon lett második a 2021-es Szaúd-arábiai Nagydíjon, miután nem tudta maga mögött tartani a gumielőnyben lévő Lewis Hamiltont a futam utolsó szakaszában – nem beszélve az elengedés körüli ellentmondásokról.

Bővebben

Mazepin nem akarta, hogy büntessék Hamiltont

Az orosz szerint „nem nagy ügy”, ami közte és a hétszeres F1-es világbajnok között történt a harmadik dzsiddai szabadedzésen. A mercedeses brit is elmondta, mi történt a feltartásnál.

Bővebben

Hamiltont nem büntetik a sárga zászlók miatt — F1VILÁG.HU

Nem büntetik meg a hétszeres világbajnok Lewis Hamiltont a dupla sárga zászlós jelzés ügyében – jelentette be a Nemzetközi Automobil Szövetség negyed órával a Szaúd-arábiai Nagydíj időmérő edzése előtt.F1VILÁG.HU — Hírek

Bővebben

Hamiltont Mazepin feltartása miatt is beidézték

A szaúdi harmadik szabadedzésen Lewis Hamilton két alkalommal is majdnem balesetet okozott. Ezekben a pillanatokban érkezett a hivatalos bejelentés, miszerint Nyikita Mazepin feltartása miatt is a stewardok elé kell állnia a britnek.

Bővebben
2021-12-07 15:49:18