P1race / Ciabatti: A kiegyensúlyozottság a fontos - P1race.hu

Ciabatti: A kiegyensúlyozottság a fontos - P1race.hu

A Ducati sportigazgatója, Ciabatti a királykategória idei szezonjának első felét értékelte. Szerinte a konstans teljesítmény a legfontosabb.

P1race
  • 2022.07.06. 09:15

Kapcsolódó hírek

Ciabatti: Így zajlik a kiválasztás a Ducatinál - P1race.hu

A Ducati nyolc versenyzőt foglalkoztat a 2022-ben a királykategóriában. Paolo Ciabatti elmondta, hogyan zajlik a versenyzők kiválasztása.

Bővebben

Ciabatti: Miller Valenciáig még a Ducati versenyzője

A Ducati sportigazgatója, Paolo Ciabatti izgalmasan élte meg a MotoGP világbajnoki szezon első felét, hiszen minden futamon legalább egy Ducati állt a dobogón, és hat győzelmet ünnepelhettek.

Bővebben

A kiegyensúlyozottság mintaképe: Bottas zsinórban századszor volt Q3-as

Parc Fermé

Bővebben

Nem lesz csapatutasítás a Ducati versenyzői között - P1race.hu

Nyolc Ducati-motoros között akár le is lehetne osztani, kinek hol a helye. Paolo Ciabatti szerint viszont nem lesz csapatutasítás.

Bővebben

Hivatalos: A Ducati és Jack Miller útjai elválnak

Paolo Ciabatti, a Ducati sportigazgatója bejelentette, hogy az ausztrál pilóta 2023-ban már nem a Desmosedici nyergében fog versenyezni.

Bővebben

A Ducatinál azon dolgoznak, hogy Bayliss jövőre a Supersport vb-n mehessen

Paolo Ciabatti, a Ducati Corse sportigazgatója elárulta, hogy már zajlanak a tárgyalások arról, hogy a legendás Troy Bayliss fia jövőre a Supersport világbajnokságon debütáljon.

Bővebben

Ciabatti: “A következő két versenyen jó esélyeink vannak”

A Ducati Corse sportigazgatója győzelmekben reménykedik a szezon folytatását illető futamokon, ugyanakkor elmondta, hogy legfőbb ellenfelüknek Fabio Quartararonak szerencséje volt a catalunyai futam alkalmával.

Bővebben

A Ducati és a Pramac Racing útjai elválhatnak

Paolo Ciabatti a Ducati Corse igazgatója elárulta, hogy két új potenciális partnerjelölttel tárgyalnak a szatellit motorjaik indítását illetően.

Bővebben

Ducati: esélyt adtunk Zarcónak, amikor senki nem hitt benne, most harcolhat a bajnoki címért

A Ducati sportigazgatója, Paolo Ciabatti elismerte, hogy „rizikós” volt leszerződtetni a 2020-as szezon előtt Johann Zarcót, mivel „senki nem bízott benne” a KTM-nél töltött 2019-es szezonja után.

Bővebben

Fontos felhívást tettek közzé a Magyar Nagydíjjal kapcsolatban - F1Hírek

A hétvégén rendezik meg a 37. Magyar Nagydíjat. Talán elmondhatjuk, hogy soha nem volt ekkora kereslet a jegyek iránt. A magyar hatóságok fontos felhívást tettek közzé. A rendőrség fontos felhívást tett közzé. A hatóságok arra kérik a Forma-1-es Magyar Nagydíjra látogatókat, hogy amennyiben lehetőségük van rá, ne gépjárművel közelítsék meg a Hungaroringet, hanem válasszák a […]

Bővebben
2022-08-16 05:28:26