P1race / Catalunya - Superbike-ban yamahás, Supersportban kawasakis edzéselsőség, Sebestyén 10.

Catalunya - Superbike-ban yamahás, Supersportban kawasakis edzéselsőség, Sebestyén 10.

Toprak Razgatlioglu a Superbike, míg Raffaele De Rosa a Supersport legjobbja volt a második catalunyai tréningeken. Utóbbi géposztályban Sebestyén Peti immáron edzésen is a top10-ben tempózik, egyre feljebb kapaszkodva.

P1race
  • 2021.09.17. 17:10

Kapcsolódó hírek

Jerez – Aegerter rajt-cél győzelmet aratott, Sebestyén 13.

Amilyen kiélezett küzdelem zajlott a Superbike élmezőnyében, ahhoz képest meglehetősen sima győzelem született a Supersportban. A MotoE idei ezüstérmese, a Supersport 600-as bajnokságot vezető Aegerter minden kétséget kizáróan fölényesen nyerte meg a jerezi Supersport futamot.

Bővebben

Hétvégi Menetrend - Most

Csehországban gurul pályára a Superbike világbajnokság mezőnye, ahol a Supersportban Sebestyén Petiért szoríthatunk, míg a Supersport300 mezőnyében Számadó Máté képviseli hazánkat.

Bővebben

Hétvégi Menetrend – Assen

A rövid nyári szünidőt követően Assenben folytatódik a Superbike világbajnokság 2021-es szezonja, ahol a Supersportban immáron magyar versenyzőért is szoríthatunk Sebestyén Péter személyében.

Bővebben

Idén se számítsunk kegyelemre – Rea új pole rekordot ment és MotoGP gépet nyomott le

Kawasakis, BMW-s és yamahás Superbike menők teszteltek Aragónban, mely során egyáltalán nem meglepő módon Jonathan Rea vitte a prímet, ráadásul nem akármilyen idővel.

Bővebben

Catalunya - Rea és Öttl indította a legjobban a hétvégét, Sebestyén 14.

A Superbike és a Supersport világbajnokság mezőnye ezúttal Catalunyaban gurult pályára, ahol a hétvége első edzését az ezresek között a hatszoros világbajnok címvédő nyerte, míg a 600-asok mezőnyében a német Phillip Öttl bizonyult a legjobbnak.

Bővebben

Pontszerzéssel zárta Sebestyén Peti a barcelonai hétvégét!

A 15. helyen, pontszerzéssel fejezte be a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. versenyző Sebestyén Peti a vasárnapi napot. A szombati esős verseny után, vasárnap napsütés és száraz körülmények fogadták a mezőnyt. Sebestyén Peti a startot követő káoszban hátra csúszott egészen a 19. helyig, ahonnan aztán a verseny második felében sikerült felzárkóznia.

Bővebben

Catalunya – Gonzalez nyeri az őrült befutót, Sebestyén Peti pontszerző

Három különböző márka a dobogón - igaz, megint Yamaha a tetején.

Bővebben

Catalunya - Esőt, káoszt, svájci győzelmet, Odendaal büntetést, Sebestyén 9. helyet hozott az 1. futam

A Supersport első versenyének kezdetén hirtelen leszakadó eső rengeteg izgalmat és egyúttal kavarodást hozott a 600-asok mezőnyében, ahol Randy Krummenacher tudott leginkább úrrá lenni a változó körülményeken.

Bővebben

Catalunya – Gonzalez szerezte meg a pole pozíciót, Sebestyén a 15. helyről indulhat

Bővebben

Újonnan alakult magyar csapatban indul Sebestyén Péter a Supersport-vb-n

Idén is szoríthatunk egy honfitársunként a Superbike-világbajnokság Supersport kategóriájában, Sebestyén Peti ráadásul egy újonnan alakult, száz százalékban magyar istállót erősít majd.

Bővebben
2021-10-17 11:33:46