P1race / Catalunya - Superbike-ban yamahás, Supersportban kawasakis edzéselsőség, Sebestyén 10.

Catalunya - Superbike-ban yamahás, Supersportban kawasakis edzéselsőség, Sebestyén 10.

Toprak Razgatlioglu a Superbike, míg Raffaele De Rosa a Supersport legjobbja volt a második catalunyai tréningeken. Utóbbi géposztályban Sebestyén Peti immáron edzésen is a top10-ben tempózik, egyre feljebb kapaszkodva.

P1race
  • 2021.09.17. 17:10

Kapcsolódó hírek

Christian Horner: Mi csak élvezzük a küzdelmet, a kihívást, a versenyt - F1Hírek

A Red Bull és a Mercedes szoros csatát vív a 2021-es bajnoki címért. A bikák csapatfőnöke szerint a Red Bull az idei szezonban csapatként összességében jobbnak bizonyult, mint a Mercedes. 2013-ban még a Red Bull örülhetett a bajnoki címnek. Azóta minden évben a Mercedesnek sikerült felérnie a csúcsra. Egyetlen csapat sem volt képes legyőzni a […]

Bővebben

Lecuona a 2021-es bukáskirály, három hondás a top4-ben

Iker Lecuona volt az a versenyző a legnagyobb géposztályban, aki az idei szezonban a legtöbbször esett el. A top3-ban még a két repsol hondás kapott helyet.

Bővebben

Bulega elsőre top15-ös kvalifikációs időt ment a Supersport Ducatival (Videó)

Múlt héten szerdán és csütörtökön két napig tesztelt a Ducati gyári Superbike és Supersport csapata Jerezben, ahol Nicolo Bulega pályára vitte a V2-es 955-ös Ducatit, mely 2022-ben egy teljesen új csomagnak számít majd a Supersportban.

Bővebben

Bautista kiváló időket futott első ducatis tesztjén

Alvaro Bautista két napon keresztül Jerez de la Frontera-ban tesztelte a Ducati Panigale V4R-t, amellyel a spanyol második lett 2019 év végén. Majdnem 100 kör megtételét követően nagyon közel került az abszolút körrekordhoz.

Bővebben

Piastri nem haragszik Zhou-ra

Oscar Piastri állítja, „99%-ban megbékélt” a ténnyel, hogy a következő szezonban csupán tartalékpilótaként lesz jelen a Formula-1-ben, és nem haragszik Guanyu Zhou-ra, amiért elfoglalta az utolsó szabad ülést.

Bővebben

2026-ig biztosan Barcelonában rendezik a Spanyol Nagydíjakat

1991 óta minden évben rendeztek futamot a barcelonai Circuit de Catalunya versenypályán és ez a sorozat még jó pár évig biztos nem fog megszakadni: a Formula 1 vezetősége a mai nap jelentette be, hogy 2026-ig szóló megállapodást kötöttek a Circuit de Catalunya tulajdonosaival, így Spanyol Nagydíjat továbbra is ezen a pályán fogják lebonyolítani. A versenypálya […]

Bővebben

P1race PushHárd Podcast - Razga vb-címe, gyártói elmélkedés, elmaradt nagy durranás és a magyarok

Podcastünk legújabb részében mi más lehetett volna téma többek között, mint Toprak Razgatlioglu világbajnoki címe, de beszéltünk Sebestyén Petiről, Görbe Somáról és Rossi Moorról is.

Bővebben

Itt a Superbike VB 2022-es naptártervezete

A mai napon ismertették a Superbike világbajnokság várható jövő évi naptárát – igaz, vannak benne kérdőjelek. Sok változás nincs 2021-hez képest.

Bővebben

Alonso sajnálja, hogy nem küzdhetett Hamilton-al - F1Hírek

Fernando Alonso mindent összegezve elégedett karrierjével. Ha megtehetné, akkor lenne pár olyan dolog, amin így is úgy is változtatna. Mi lehet ez? Fernando Alonso idén különösen sokat hangsúlyozta, hogy általánosságban semmit nem bán a karrierjében. Korábban azt mondta, hogy nem 2018-ban kellett volna visszavonulna. Talán egy kicsivel előbb kellett volna hátat fordítania az F1-nek. A […]

Bővebben

Már Jeddah-ban világbajnok lehet Verstappen

Sosem volt még ilyen közel Max Verstappen ahhoz, hogy Formula 1-es világbajnok legyen. A Red Bull saját nevelésű pilótája jelenleg nyolc ponttal vezeti a tabellát a címvédő Lewis Hamilton előtt, így akár már Szaúd-Arábiában bebiztosíthatja a címet.  Max Verstappen idén nagyon higgadtan és céltudatosan versenyzett, ennek eredménye pedig nem csak a versenypályán, de a ponttáblázatban […]

Bővebben
2021-11-29 18:08:09