P1race / Catalunya - Rea és Öttl indította a legjobban a hétvégét, Sebestyén 14.

Catalunya - Rea és Öttl indította a legjobban a hétvégét, Sebestyén 14.

A Superbike és a Supersport világbajnokság mezőnye ezúttal Catalunyaban gurult pályára, ahol a hétvége első edzését az ezresek között a hatszoros világbajnok címvédő nyerte, míg a 600-asok mezőnyében a német Phillip Öttl bizonyult a legjobbnak.

P1race
  • 2021.09.17. 12:48

Kapcsolódó hírek

Beindították Alonsóék új F1-esét — F1VILÁG.HU

Nemrég először indította be 2022-es versenyautóját az Alpine Forma-1-es csapata. A francia istálló erről egy hangfelvételt is közzétett közösségi oldalain.F1VILÁG.HU — RACE|IDŐ

Bővebben

Ogier és Loeb a Monte élén

A két visszavonult legenda kezdett a legjobban az új WRC-éra első futamán, a Monte-Carlo Ralin - van, aki szenved a hibridekkel, a Hyundai első napja nem alakult jól, a Ford viszont erősnek tűnik.

Bővebben

A korábbi Superbike menő szerint Rea nyeri a futamokat, nem a Kawasaki

Max Neukirchner úgy véli, hogy Carl Fogarty, Troy Bayliss, vagy éppen Noriyuki Haga jóval ünnepeltebb sztárok voltak a maguk idejében, mint jelenleg Jonathan Rea.

Bővebben

Így változik idén egy F1-es hétvége menetrendje — F1VILÁG.HU

Nemcsak a technikai szabályok változnak majd meg a 2022-es Forma-1-es idényben, hanem bizony a versenyhétvégéket is átalakítják majd. Az összes versenyhelyszínen – beleértve Monacót is – háromnapos hétvégét tartanak majd.F1VILÁG.HU — Hírek

Bővebben

Rea a visszavonulásról: “Financiálisan biztonságban vagyok, nem kell egész életemben versenyeznem”

Jonathan Rea visszavonulása már csak a brit motoros korából adódóan is lassacskán egyre inkább időszerűvé válik, mely kapcsán a hatszoros Superbike világbajnok azt mondta, hogy jelenleg sem a pénz miatt versenyez már.

Bővebben

Hivatalos: Baldassari lesz Sebestyén Peti csapattársa

A mai napon bejelentették, ami amúgyis várható volt.

Bővebben

Lorenzo szerint Mir a Ducatival járna a legjobban

Az ötszörös világbajnok úgy véli, nem a Honda lenne a megfelelő versenygép Joan Mir számára, ha szerződése lejár a Suzukinál. Lorenzo tehát nem osztja Carlo Pernat korábbi elméletét, mely szerint Marc Marquez helyére esetleg a 2020-as idény világbajnoka érkezne 2023-tól.

Bővebben

A csapatfőnököt lepte meg a legjobban a Haas javulása

Maga Günther Steiner sem számolt azzal, hogy 2021 vége felé a Haas még közeledni is fog a középmezőnyhöz. Meg is lepte a tény.

Bővebben

Napokon belül hivatalos: Lorenzo Baldassarri lesz Sebestyén Peti csapattársa

Habár korábban is hallani lehetett már olyan híreket, hogy az EvanBros Bardahal Yamaha a Moto2-ből igazol majd versenyzőt a távozó Steven Odendaal helyére, azonban most már 99%-osra vehető, hogy ez valóban így is fog történni.

Bővebben

Bottas miatt (is) ment el Hamilton világbajnoki címe

Valtteri Bottas a Mercedesnél eltöltött öt éve alatt folyamatosan a második számú pilóta szerepét töltötte be, ami Lewis Hamiltonnak tökéletes volt, hiszen így finn csapattársa összességében minden évben tudta segíteni őt a világbajnoki címek megszerzésében is. Azonban pont akkor, amikor a legjobban kellett volna, Bottas csődöt mondott. Valtteri Bottas 2021-es szezonja nem úgy alakult, ahogy […]

Bővebben
2022-01-22 15:19:28