P1race / Catalunya - Rea és Öttl indította a legjobban a hétvégét, Sebestyén 14.

Catalunya - Rea és Öttl indította a legjobban a hétvégét, Sebestyén 14.

A Superbike és a Supersport világbajnokság mezőnye ezúttal Catalunyaban gurult pályára, ahol a hétvége első edzését az ezresek között a hatszoros világbajnok címvédő nyerte, míg a 600-asok mezőnyében a német Phillip Öttl bizonyult a legjobbnak.

P1race
  • 2021.09.17. 12:48

Kapcsolódó hírek

Jerez – Öttl a végén lepte meg Aegertert, mindössze harminchat ezred döntött, Sebestyén 17.

Sokáig úgy tűnt, hogy a világbajnoki éllovas Dominique Aegerter húzza be a pole pozíciót Jerezben, azonban az utolsó előtti pillanatban Phillip Öttl vitte el ezt a dicsőséget.

Bővebben

Öttl egyelőre nem beszél a Top10-ről

Philipp Öttl a 16. rajtkockából indult Mostban az első futamon, és a 13. helyen ért célba, ezzel elérte az első minimális célt, de továbbra is küszködik a Ducati Panigale V4R-rel.

Bővebben

Philipp Öttl kulcscsonttöréssel zárta a pénteki napot - P1race.hu

Öttl mindent beleadott, hogy az első tízben végezzen a pénteki napon Estorilban - ez bukáshoz vezetett, ami véget vetett a hétvégéjének.

Bővebben

Bautista és Öttl vitték a prímet a misanói Superbike-teszten - P1race.hu

Ahogy mindkét napon Álvaro Bautista volt a leggyorsabb a Superbike-vb szezon előtti tesztjén, úgy mindkét nap Öttl volt a legjobb újonc.

Bővebben

Hivatalos: Öttl két évre a GoEleven Ducatihoz igazolt

Márkát és egyben kategóriát vált a Supersportban idén többször is villantó Philip Öttl, aki 2022-ben már a Superbike-ban, Ducatival versenyez majd.

Bővebben

Estoril – Odendaalnak megvan a mesterhármas, Öttl második, Cluzel harmadik

Eddig hibátlan a világbajnoki éllovas dél-afrikai motoros, hiszen a szezon mindhárom futamot megnyerte, most épp az estorili első viadalt. A yamahás jól taktikázott és akkor vette vissza a vezetést Öttl-től, amikor annak már nem volt válasza.

Bővebben

Pontszerzéssel zárta Sebestyén Peti a barcelonai hétvégét!

A 15. helyen, pontszerzéssel fejezte be a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. versenyző Sebestyén Peti a vasárnapi napot. A szombati esős verseny után, vasárnap napsütés és száraz körülmények fogadták a mezőnyt. Sebestyén Peti a startot követő káoszban hátra csúszott egészen a 19. helyig, ahonnan aztán a verseny második felében sikerült felzárkóznia.

Bővebben

Catalunya - Superbike-ban yamahás, Supersportban kawasakis edzéselsőség, Sebestyén 10.

Toprak Razgatlioglu a Superbike, míg Raffaele De Rosa a Supersport legjobbja volt a második catalunyai tréningeken. Utóbbi géposztályban Sebestyén Peti immáron edzésen is a top10-ben tempózik, egyre feljebb kapaszkodva.

Bővebben

2026-ig biztosan Barcelonában rendezik a Spanyol Nagydíjakat

1991 óta minden évben rendeztek futamot a barcelonai Circuit de Catalunya versenypályán és ez a sorozat még jó pár évig biztos nem fog megszakadni: a Formula 1 vezetősége a mai nap jelentette be, hogy 2026-ig szóló megállapodást kötöttek a Circuit de Catalunya tulajdonosaival, így Spanyol Nagydíjat továbbra is ezen a pályán fogják lebonyolítani. A versenypálya […]

Bővebben

Navarra - Gonzalez kezdett a legjobban hazai pályán, Sebestyén Peti 17.

Alighanem többek között a hazai pálya előnyeit kihasználva tudta a legjobb időt motorozni Manuel Gonzalez, akit Dominique Aegerter és Federico Caricasulo követett a top3-ban. Sebestyén Péter a 17. helyen kezdte a hétvégét.

Bővebben
2022-08-09 21:36:53