P1race / Catalunya - Esőt, káoszt, svájci győzelmet, Odendaal büntetést, Sebestyén 9. helyet hozott az 1. futam

Catalunya - Esőt, káoszt, svájci győzelmet, Odendaal büntetést, Sebestyén 9. helyet hozott az 1. futam

A Supersport első versenyének kezdetén hirtelen leszakadó eső rengeteg izgalmat és egyúttal kavarodást hozott a 600-asok mezőnyében, ahol Randy Krummenacher tudott leginkább úrrá lenni a változó körülményeken.

P1race
  • 2021.09.18. 14:44

Kapcsolódó hírek

Coulthard: Lewis és Max ütközése olyan volt, mint amikor én ütköztem Schumacherrel

David Coulthard szerint Lewis Hamilton és Max Verstappen ütközése sokban hasonlít ahhoz az incidenshez, amit ő maga élt át Spában, mikor el akarta engedni maga mellett Michael Schumachert. A brit arra is kitért, hogy a holland jobban megérdemelte volna a győzelmet.

Bővebben

Villeneuve: Ez nem F1, hanem bérgokartozás, Frank Williams forog a sírjában

Jó F1-et szeretnénk vagy hollywoodi műsort? – teszi fel a kérdést az 1997-es világbajnok. Szerinte a dzsiddai futam növelni fogja a nézettséget, de azon az áron, hogy sportág nevetségessé vált.

Bővebben

Verstappen: Brazíliában ez még belefért, de most hirtelen megbüntettek ezért - F1Hírek

Max Verstappen, a Red Bull pilótája nem érti, hogy miért kapott büntetést Szaúd-Arábiában szabálytalan védekezéséért. Egy héttel ezelőtt ezért még felmentették a versenybírák. A brazil futamon Hamilton és Verstappen nagy csatát vívtak. A holland keményen védekezett. A négyes kanyarban egymás mellett voltak, de leszaladtak a pályáról. Az esetet azonban még Verstappen belső kamerás felvételének megtekintése […]

Bővebben

Horner: a Red Bull „tisztán” akarja megszerezni az F1-es bajnoki címet

A Red Bull Forma-1-es csapatfőnöke, Christian Horner kijelentette, hogy ők sem akarják ellentmondásos körülmények között megnyerni a 2021-es szezont, miután már a szaúdi futam is majdnem botrányba fulladt.

Bővebben

Verstappent is jelölték a BBC Év Sportszemélyisége-díjra

A BBC nyilvánosságra hozta, melyik hat sportoló került fel a 2021-es Év Sportszemélyisége-díj jelöltjeinek listájára. Nem, ezúttal nem Lewis Hamilton, hanem holland riválisa, Max Verstappen kapott helyet olyan nevek mellett, mint Tom Brady és Novak Djokovic.

Bővebben

Honda szerint a Mercedesnél sem volt minden rendben - F1Hírek

Érdekes dolgot szúrt ki a Honda. A japánok úgy vélik, hogy a Mercedesnél sem volt minden rendben. Masashi Yamamoto szerint a biztonsági autó fázis alatt vétettek a szabályok ellen. Elég sok minden történt az első Szaúdi Nagydíjon. Lewis Hamilton és Max Verstappen óriási csatát vívott. A holland pilótát végül két dologért is büntetést kapott. A […]

Bővebben

Leclerc: „Kár” a hetedik helyért, de jót csatáztam Carlosszal

A Ferrari újabb értékes pontokat tett hozzá a bajnoki terméséhez, hiszen Charles Leclerc a hetedik, míg Carlos Sainz a nyolcadik lett Szaúd-Arábiában. A csapattársak jókat csatáztak egymással a futam során, de a monacói csalódott volt a végeredmény miatt.

Bővebben

Bajban a Rally Hungary?

A hírek szerint veszélybe került a magyar ERC-futam 2022-es megrendezése - az MNASZ elnöke szerint december 15-én véglegesítik csak a versenynaptárat.

Bővebben

Leclerc csalódott a hetedik hely miatt

Bár szombaton kiválóan ment, a futam szerencsétlenül alakult Charles Leclerc számára. A monacói pilóta még egy balesetbe is belekeveredett, úgy érzi mázlija volt, hogy csak ennyit veszítettek.

Bővebben

Perez: Nem tudott semmit csinálni - F1Hírek

Sergio Perez nulla pontot szerzett Szaúd-Arábiában. A mexikói összeütközött Charles Leclerc-el. Véleménye szerint nem tudott mit tenni, hogy elkerülje az ütközést. A szaúdi futam második rajta után Sergio Perez is kiszállt a “játékból”. A Red Bull pilótája Charles Leclerc-el csatázott, aminek összeérés és a mexikói falnak ütközése lett a vége. A incidensbe Nyikita Mazepin is […]

Bővebben
2021-12-07 15:31:55