P1race / Catalunya - Esőt, káoszt, svájci győzelmet, Odendaal büntetést, Sebestyén 9. helyet hozott az 1. futam

Catalunya - Esőt, káoszt, svájci győzelmet, Odendaal büntetést, Sebestyén 9. helyet hozott az 1. futam

A Supersport első versenyének kezdetén hirtelen leszakadó eső rengeteg izgalmat és egyúttal kavarodást hozott a 600-asok mezőnyében, ahol Randy Krummenacher tudott leginkább úrrá lenni a változó körülményeken.

P1race
  • 2021.09.18. 14:44

Kapcsolódó hírek

Giovinazzi továbbra is úgy gondolja: nem a teljesítménye miatt veszítette el az ülését az F1-ben

A Dragon Penske Formula E csapat versenyzője, Antonio Giovinazzi úgy érzi, jogosan volt keserű a szájíze, miután nem a pályán mutatott teljesítménye alapján veszítette el a helyét az Alfa Romeo Forma-1-es csapatánál.

Bővebben

Quartararo: „Rossi helyét átvenni….”

A 22 éves pilóta a tavalyi idényben történelmet írt azzal, hogy ő lett az első francia versenyző, aki királykategóriás világbajnoki címet szerzett. Ráadásul nem akárki helyét vette át a gyári Yamahánál.

Bővebben

Albon egy mókás sztorit osztott meg első napjáról - F1Hírek

Alexander Albon idén visszatér az F1 rajtrácsára. A Williams csapat autójával vághat neki a 2022-es szezonnak. A thai-brit megkezdte a munkát és az első napjáról egy mókás történetet is megosztott. Alexander Albon tavaly még a Red Bull tartalékosa volt. Idén már a Williams versenyzője lesz. George Russell helyét veszi át a brit csapatnál. A félig […]

Bővebben

Hamilton szégyelli Toto Wolff nyilatkozatait? - F1Hírek

Lewis Hamilton a szezonzáró futam óta nem nyilatkozott. Semmit sem tudunk a hétszeres bajnokról. Jacques Villeneuve úgy véli, más oka is lehet annak, hogy a Mercedes pilótája hallgatásba burkolózott. Jacques Villeneuve úgy gondolja, hogy Lewis Hamilton a hallgatásával szeretne elhatárolódni csapatfőnöke, Toto Wolff nyilatkozataitól. Tot Wolff egy érzelmi hullámvasúton ment keresztül az Abu Dhabiban elszenvedett […]

Bővebben

Nem lesz Djokovic-eset az Ausztrál Nagydíjon

A melbourne-i futam promótere, Andrew Westacott arra számít, ahogy a többi ország belépési szabályainak, úgy Ausztrália feltételeinek is meg fog felelni a Formula-1. Ez jelen esetben az oltottság.

Bővebben

A Mercedes szimulátorosa az F2 új csapatához igazolt

A Van Amersfoort Racing első F2-es szezonjára készül, miután tavaly év végén a HWA helyét vették át a sorozatban. Első pilótájuk a HWA-val...

Bővebben

IndyCar: A Sonsio nem csak visszatér a Team Penske-hez, de a Road America-i futam főszponzora is lesz -

Kiterjeszti szerepvállalását IndyCar-béli szerepvállalását a Sonsio Vehicle Protection. A vállalat tavaly bútorozott össze a Team...

Bővebben

Räikkönen két utcai Ferrariját is eladásra kínálta

Úgy tűnik, 2007 világbajnoka szeretne némi helyet felszabadítani a garázsában, mivel két egyedi Ferrarit is eladásra kínált az utóbbi időben, együttműködve a Carstarral.

Bővebben

„Nevetségesek az F1-es szuperlicenszszabályok”

A McLarent tesztelő Patricio O’Ward nem érti, hogyan nem lehet elegendő licenszpontja, miután harmadik és negyedik helyet szerzett az IndyCarban. Továbbra is álma a Formula-1.

Bővebben

Akár vissza is vonhatják Zandvoort versenyrendezési engedélyét

A holland Mobilizáció a környezetért csoport azt követeli, hogy vonják vissza a zandvoorti F1-es futam engedélyét környezetkárosítás miatt.

Bővebben
2022-01-22 15:52:15