P1race / Catalunya 2026-ig hosszabbított, miközben Austin menti magát

Catalunya 2026-ig hosszabbított, miközben Austin menti magát

Nemrég a Dorna hivatalosan bejelentette, hogy 2026-ig szerződést hosszabbítottak a Barcelona mellett fekvő catalunyai aszfaltcsíkkal, miközben a földgömb túloldalán az austini pálya igyekszik menteni magát és egyben megőrizni helyét a világbajnoki kalendáriumban.

P1race
  • 2021.11.29. 19:32

Kapcsolódó hírek

Hivatalos: Szingapúr 2028-ig hosszabbított

A Forma-1 egy hivatalos közleményben jelentette be, hogy 2028-ig biztosan a Marina Bay Street Circuiten fogják megrendezni a Szingapúri Nagydíjat. A

Bővebben

Verstappen így köszöntötte fel Perez-t - F1Hírek

Sergio Perez szerdán ünnepelhette a 32. születésnapját. Csapata, a Red Bull gondoskodott arról, hogy Perez jól érezze magát. Max Verstappen is felköszöntötte a mexikói csapattársát. Sergio Perez január 26-án ünnepeli 32. születésnapját. A mexikói pilóta a Red Bull gyárban tartózkodott. Perez kalóriaszegény muffint kapott, és Christian Horner és csapattársa, Max Verstappen énekelt neki. A Red […]

Bővebben

Hivatalos: Még hét évig marad Szingapúr

Újabb pálya betonozta be magát hosszú szezonokra a versenynaptárba: az elmúlt két évben elmaradt Szingapúri Nagydíj 2028-ig biztosított helyet magának.

Bővebben

Ausztrália pontosított - aki nem veszi fel a vakcinát, úgy jár, mint Djokovic

Ausztrália a Forma-1-es versenyzőknek sem kegyelmez, így aki nem oltatja be magát, az nem léphet be az országba. A koronavírus miatt már két Ausztrál

Bővebben

Schumacher: Eltúlozták a rivalizálást Nyikitával

Más csapattársaknak is voltak súrlódásaik, de a Haas duója kapta a rivaldafényt – vélekedett Mick Schumacher, aki arról is beszélt, az F1-ben miért érzi jobban otthon magát, mint más sorozatokban.

Bővebben

Jerez teszt 1.nap: Dupla újdonság a Kawasakinál, miközben Rea spórolósra vette

Már túl is vagyunk a Kawasaki által szervezett kétnapos jerezi teszt első napján, melyet Alex Lowes hozott le, miközben csapattársa, Jonathan Rea egyetlen kört sem tett meg.

Bővebben

Így köszöntötte fel Verstappen és Horner a ma 32 éves Sergio Perezt

Sergio Perez ma ünnepelte 32. Születésnapját, és csapata, a Red Bull Racing gondoskodott róla, hogy a mexikói kellőképen jól érezze magát.

Bővebben

Coulthard: Hamiltont kevésbé sokkolta az abu dhabi vereség, mint Wolffot — F1VILÁG.HU

A korábbi Forma-1-es versenyző, David Coulthard szerint Lewis Hamilton hamarabb túlteszi magát a világbajnoki cím elvesztése okozta sokkon, mint főnöke, Toto Wolff.F1VILÁG.HU — Hírek

Bővebben

Norris nemrég színészként is kipróbálta magát (videó)

Lando Norrist nem kell félteni túlságosan, ha kamerák veszik, de személyében azért mégsem egy hivatásos színészről beszélhetünk. Most azonban ebbe is belekóstolhatott, köszönhetően a McLaren egyik partnerének.

Bővebben

Ismét lehet állandó női versenyzője a Supersport vb mezőnyének

A 2018-as Supersport 300-as világbajnok Ana Carrasco mindenképpen szeretne szintet lépni és idén már a hatszázasok világbajnoki mezőnyében megmérettetni magát, a kérdés csupán az, hogy a váltás megvalósul-e számára.

Bővebben
2022-01-27 23:51:07