Capito: Az új F1-es csapatoknak bizonyítani kell

A korábbi Williams-csapatfőnök, Jost Capito nézete szerint bármelyik új istállónál meg kell lennie a megfelelő infrastruktúrának és a pénzügyi háttérnek ahhoz, hogy a meglévő csapatok befogadják őket.

RacingLine
  • 2023.02.04. 08:55

Kapcsolódó hírek

Jost Capito lemondott a Williams csapatfőnöki posztjáról - F1Hírek

Az F1-ben mindig történnek váratlan meglepetések. A napokban Mattia Binotto adta be a felmondását, ami talán nem is volt annyira meglepő. Az, hogy Jost Capito is lemondott a Williams csapatfőnöki posztjáról, mindenkit meglephetett. A hírt a Williams jelentette be. A bejelentés után Jost Capito is nyilatkozott. A következőket mondta: “Óriási megtiszteltetés volt a Williams csapatfőnöki […]

Bővebben

Schumacher bizonyítani akarja, hogy tévednek, akik nem hisznek benne - F1VILÁG.HU

A Haas csapatától kiebrudalt Mick Schumacher azt mondja, szeretné „bizonyítani mindenkinek”, hogy igenis helye van a Forma-1-ben.F1VILÁG.HU - Hírek

Bővebben

Mick Schumacher csak bizonyítani szeretne

A német versenyző úgy érzi, folyamatosan fejlődött az F1-ben, ezért csalódott a Haas döntése miatt. A 23 esztendős versenyző szeretne a sportágban maradni, mivel bizonyítani akarja rátermettségét.

Bővebben

Capito érkezhet Vasseur helyére az Alfa Romeóhoz csapatfőnöknek

Jost Capito azonnal a lehetséges jelöltek közé került az Alfa Romeo új csapatfőnöki posztjára. Biztos, hogy oda tart?

Bővebben

Jost Capito távozik a Williams F1-es csapatától

Két esztendőt követően lemondott a csapatfőnöki és vezérigazgatói posztról Jost Capito, akivel együtt a technikai igazgató is így tett. A szakember döntését a Williams hivatalos közleményében tudatták mindenkivel.

Bővebben

Capito: Jövőre még nem leszünk versenyképesek

Reálisan látja csapata helyzetét Jost Capito, aki tisztában van azzal, hogy a következő évben még nem lesznek igazán jók az F1-ben. A csapatfőnök szerint ezért is volt fontos Sargeant szerződtetése.

Bővebben

Ticktum feltör a Formula E-ben, vajon a csapata is követni fogja?

Dan Ticktum arra számít, hogy a Formula E további versenyein is bizonyítani tudja azt, hogy a szezon eleji villanása nem csak idáig tartott.

Bővebben

Häkkinen: A McLaren győztest akar, ezért menesztette Ricciardót

Az egykori McLaren-kiválóság, Mika Häkkinen meglehetősen éles véleményt fogalmazott meg Daniel Ricciardóval kapcsolatban. A finn szerint az ausztrál sorsa megpecsételődött, hiszen nem lesz lehetősége bizonyítani, hogy jobb formában lenne képes visszatérni, mint ahogy a wokingi alakulatnál szerepelt.

Bővebben

F1-Archív: Kételkednek a 21 éves újoncban

A Ferrari elnöke (ismét) kivonulással fenyeget, a Red Bull neveltje nem érti, miért nem léptették elő, a McLaren csapatfőnöke szerint Hamilton bizonyítani fog - december 4-e F1-es hírei az elmúlt két évtizedből.

Bővebben

Sargeant frissességet hoz a Williamshez, de sokat kell tanulnia

Jost Capito, elmondta, hogy Logan Sargeantnek meredek tanulási folyamatra kell majd felkészülnie 2023-ban, debütáló Forma-1-es szezonjában.

Bővebben
2023-06-03 11:07:06