Motosport.com / Briatore: Az Alpine teljes mértékig 2022-re fókuszál – az olasz Alonsóval is beszélt

Briatore: Az Alpine teljes mértékig 2022-re fókuszál – az olasz Alonsóval is beszélt

Flavio Briatore, a Renault egykori csapatvezetője mind a mai napig nagyon szoros kapcsolatot ápol a kétszeres világbajnok Fernando Alonsóval. A Forma-1-től időközben eltávolodó olasz most elmondta, hogy az Alpine minden erejével 2022-re koncentrál.

Motosport.com
  • 2021.04.01. 11:10

Kapcsolódó hírek

Grosjean: Két évig nem érheti nap a kezem

Nico Rosbergnek adott interjút a bahreini horror évfordulóján Romain Grosjean. Felidézte, hogy egy pillanatra beletörődött a halálba, de gyerekei erőt adtak, hogy bármilyen úton, de meneküljön. A megégett kéz teljes felépülése még hosszú ideig tart, a versenyző állandó fájdalommal él együtt.

Bővebben

Hamilton szerint értelmetlen 2022-re készülni

Noha mostanság rákapott a szimulátorozásra, a címvédő inkább az idei felkészüléséhez használja, szerinte a 2022-es ismerkedéssel nincs értelme erőlködni. Egyelőre legalábbis.

Bővebben

Giovinazzi: Szinte mindig Kimi előtt voltam

Továbbra is nehezen emészti meg az olasz pilóta, hogy Guanyu Zhou érkezése miatt nem folytathatja az Alfa Romeónál az F1-ben – világbajnok csapattársáról azonban csak jókat tudott mondani.

Bővebben

Hamilton: Az idei autó egy dívaszörny! — F1VILÁG.HU

Komoly nehézséget okoz idén Lewis Hamiltonnak és a Mercedes csapatának a W12-es kódjelű versenyautó beállítása – erről beszélt egy interjúban a Forma-1 hétszeres világbajnoka.F1VILÁG.HU — Hírek

Bővebben

Hamilton: Nincs értelme 2022-es autókkal szimulátorozni

Lewis Hamilton szerint a Mercedes olyan gyors ütemben halad a 2022-es autó fejlesztési munkálataival, hogy egyelőre nem látja értelmét annak, hogy a szimulátorban tesztelje a jövő évi modellt.

Bővebben

Dakar Rally 2022: Az indulók - RallyFans.hu

Ismét lesznek magyarok a világ legnehezebb tereprali versenyén Szaúd-Arábiában. 2022. január 01-én összesen 578 jármű vág neki a 2022-es Dakar Rallynak. 149 motor, 21 quad, 97 autó, 58 kamion, 44 T3-as és 61 T4-es jármű indul. A Dakar Classicban 128 autó és 20 kamion indul. Összesen 209 újonc versenyző indul (ebben benne vannak a Dakar Classicon indulók is). Az Original by

Bővebben

Raikkönen: Senkinek nem lesz ez így jó - F1Hírek

Kimi Raikkönen szerint a a 2022-es versenynaptár túlzsúfolt lesz. Igaz, a finnt ez már nem érinti. Mégis attól tart, hogy az aktív részvevőknek megterhelő lesz a következő év. Úgy véli, hogy sokan nem tudnak majd pihenni. A 2021-es szezonban is 23 versenyt tervezett az F1 vezetése. A Covid-probléma miatt végül a beugrókkal együtt is „csak” […]

Bővebben

Patrese: Versenyzőként szörnyen nehéz volt a Williamsnél

Riccardo Patrese hangja elcsuklott, amikor értesült Frank Williams halálhíréről. Az olasz versenyző több éven keresztül volt a grove-i istálló versenyzője, vezethette például minden idők talán legdominánsabb F1-es autóját is.

Bővebben

Ezért nem tudta az Aston Martin tovább fejleszteni idei autóját

A brit istálló elmondta, hogy szívesen fejlesztették volna tovább az idei masinájukat, amely nem sikerült a legjobbra, de sajnos erre egyszerűen nem volt lehetőségük, mivel hamar átálltak a 2022-es kocsira.

Bővebben

Hamilton érzelmes sorokkal búcsúzik Sir Frank Williamstől

Egy emberként gyászol a motorsport közössége: 2021. november 28-án 79 évesen elhunyt a Williams és a teljes F1 legendás alakja, Sir Frank Williams. A szomorú hírre Lewis Hamilton is reagált.

Bővebben
2021-11-29 18:14:24