Motosport.com / Briatore: Az Alpine teljes mértékig 2022-re fókuszál – az olasz Alonsóval is beszélt

Briatore: Az Alpine teljes mértékig 2022-re fókuszál – az olasz Alonsóval is beszélt

Flavio Briatore, a Renault egykori csapatvezetője mind a mai napig nagyon szoros kapcsolatot ápol a kétszeres világbajnok Fernando Alonsóval. A Forma-1-től időközben eltávolodó olasz most elmondta, hogy az Alpine minden erejével 2022-re koncentrál.

Motosport.com
  • 2021.04.01. 11:10

Kapcsolódó hírek

A Ferrari már teljes mértékben 2022-re fókuszál — F1VILÁG.HU

Teljes mértékben a 2022-es autó fejlesztésére fókuszál már a Ferrari Forma-1-es csapata – nagy feladattal néznek szembe Maranellóban, hiszen az autó mellett egy olyan motort is meg kell alkotniuk, mely 3 éven keresztül csúcsteljesítményt tud nyújtani.F1VILÁG.HU — Hírek

Bővebben

2022-ben már győzni akar Alonsóval az Alpine — F1VILÁG.HU

2022-ben már szeretne a győzelmekért harcolni a Forma-1-ben az Alpine – az enstone-i istálló idén már újra Fernando Alonsóval áll rajthoz a királykategóriában.F1VILÁG.HU — Hírek

Bővebben

Az Alpine 2022-re fókuszál: A legjobb autót akarjuk építeni

Az Alpine vezérigazgatója, Laurent Rossi máris 2022-re tekint, habár csak egy verseny telt el 2021-ből. A jelentős mértékű szabályváltoztatások Az Alpine vezérigazgatója, Laurent Rossi máris 2022-re tekint, habár csak egy verseny telt el 2021-ből.

Bővebben

Briatore megosztotta, hogyan érzi magát Alonso a balesetét követően

Flavio Briatore, aki még mindig tagja a kétszeres világbajnok menedzsmentjének, most elmondta, hogy mi a helyzet Alonsóval két héttel a kerékpáros balesetét követően.

Bővebben

Az Alpine immár teljesen 2022-re fókuszál

Marcin Budkowski megerősítette, hogy az Alpine innentől kezdve teljes gőzzel 2022-re koncentrál.

Bővebben

Briatore: A Renault hosszú távra tervez az F1-ben

A Renault korábbi csapatfőnöke, Flavio Briatore meggyőződése, hogy a franciák új vezérigazgatója hosszú távra tervez a Forma-1-ben. Luca de Meo 2020-ban A Renault korábbi csapatfőnöke, Flavio Briatore meggyőződése, hogy a franciák új vezérigazgatója hosszú távra tervez a Forma-1-ben.

Bővebben

Verstappen nem beszél Hamiltonról, a Magyar Nagydíjra fókuszál — F1VILÁG.HU

Nem kívánt véleményt formálni a Brit Nagydíjon történt balesettel kapcsolatban Max Verstappen. A holland pilóta először szólalt meg a silverstone-i események után, és kizárólag arra fókuszál, hogy győzzön a hétvégi Magyar Nagydíjon.F1VILÁG.HU — Hírek

Bővebben

Briatore: Brivio-nak nem jelent gondot a tapasztalatlanság - F1Hírek

Davide Brivio a MotoGp-t hagyja el az F1-ért és csatlakozhat az Alpine csapathoz. Ebben a sportágban még nem szerzett tapasztalatot. Flavio Briatore szerint ez nem jelent neki gondot. Davide Brivio a hét elején jelentette be, hogy elhagyja a MotoGp-t és az F1-ben folytatja pályafutását. Felröppent a pletyka, hogy Davide Brivio az Alpine csapathoz csatlakozik. Nem […]

Bővebben

Sainz jövőre Alonsóval harcolna a győzelmekért

Carlos Sainz kijelentette, akkor lenne elégedett a következő évével a Forma-1-ben, ha a dobogókért és a győzelmekért harcolhatna, ráadásul nem is akárkinek az oldalán – a spanyol a kétszeres világbajnok Fernando Alonsóval akar csatázni.

Bővebben

Az „érett” Alonsóval már nem olyan nehéz együtt dolgozni

1996 F1-es világbajnoka, Damon Hill szerint manapság már nem olyan nehéz együtt dolgozni és egy csapatban lenni Fernando Alonsóval, mivel a spanyol az utóbbi időben sokkal „érettebb” lett.

Bővebben
2021-10-17 12:38:58