P1race / Bradl műtét elé néz?

Kapcsolódó hírek

Bradl: Crutchlow érkezése jó hír a Yamahának, rossz hír a Hondának

A MotoGP-ben idén a Hondánál tesztpilótai szerepkört betöltő Stefan Bradl Cal Crutchlow távozásával kapcsolatban fejtette ki a véleményét. Bradl szerint a Yamaha sokat nyer a tapasztalt versenyző érkezésével.

Bővebben

Bradl nem számít előrelépésre a Hondánál

A Honda tesztpilótája, Stefan Bradl nem számít jelentős előrelépésre az RC213V esetében a következő versenyeken. A mérnökök eddig nem jöttek rá, hogyan lehetne javítani a 2022-es motoron.

Bővebben

Bradl: A Honda vezethetetlen ilyen melegben

Marc Márquez hiányában Stefan Bradl ül a Repsol Honda boksz bal oldalán. A németnek azonban hiába a hazai pálya, nem tudott értékelhető eredményt elérni.

Bővebben

Bradl örül, hogy hazai pályán versenyezhet

Marc Márquez távollétében továbbra is Bradl foglal helyet a Repsol Honda boksz bal oldalán. A német versenyző bizakodva várja hazai futamát.

Bővebben

Pol Espargaro: Jobban kell teljesítenem, mint Bradl

Amíg Marc Márquez kényszerszabadságát tölti a negyedik műtéte miatt, addig Stefan Bradl veszi át ülését a Hondánál. Pol Espargaro szeretne jobban teljesíteni, mint a német.

Bővebben

Bradl: Ha a Honda hív, én itt vagyok - P1race.hu

Stefan Bradl készen áll arra az esetre, ha Marc Márquez kettős látása nem javulna Argentínában. Termas ráadásul könnyű terep egy beugráshoz.

Bővebben

Csak a szokásos – Bradl ugrik be Marquez helyére

A HRC hivatalos tesztversenyzője, Stefan Bradl helyettesíti a hétvégi második Portugál nagydíjat kihagyni kényszerülő Marc Marquezt.

Bővebben

Hivatalos: Bradl helyettesíti Marquezt

Miután tegnap bejelentették, hogy Marc Marquez továbbra sem térhet vissza, aligha meglepő módon ezúttal is Bradl fogja helyettesíteni, ahogy tette azt tavaly Brnotól végig.

Bővebben

A tesztversenyzők napján Bradl volt a legjobb Katarban

Megkezdődött az idei első teszt, melynek nyitónapján csak a tesztpilóták, valamint a királykategória újonc motorosai gurultak pályára. A legjobb időeredményt Stefan Bradl futotta.

Bővebben

„Ki más ha nem Bradl?” - kérdezi Marquez főmérnöke

Marc Marquez főmérnöke, Santi Hernandez szerint a lehető legjobb opció a nyolcszoros világbajnok helyettesítésére nem más, mint a HRC tesztversenyzője Stefan Bradl.

Bővebben
2022-08-16 06:49:39