Kapcsolódó hírek

Kína lefújva, bővül az Audi, bordatörés – pénteki hírek

2023-ban sem lesz megtartva a sanghaji verseny, a McLarentől kapott díjat a Red Bull női stratégája, egy Hong Kong-i milliárdos F1-es csapatot alapítana, Leclerc a Verstappenről vívott csatákról beszélt, újabb bemutató a Formula-E-ben. December 2. híreit gyűjtöttük össze szokásos nap végi cikkünkben.

Bővebben

Norris álla is leesett: Mennyi kávét ivott Valtteri?

Lando Norris összességében elégett volt az időmérős teljesítményével, ám Valtteri Bottas tempóját nem tudta hova tenni. Tegnap Mexikóvárosban a Mercedes

Bővebben

Bottas új külsővel piheni ki a 2022-es szezon fáradalmait - F1Hírek

Valtteri Bottas a szezon után Ausztráliába utazott. A finn több alkalommal változtatott frizuráján. Most is úgy érezte, stílust kell váltania. Elég vicces lett a végeredmény. Bottas a szezon végén feltűnő hajviseletet választott. A hajnövesztő projekt most hozott új fordulatot. Párjával, Tiffany Cromwell-lel Ausztráliában feltöltődő finn a világhálón gyorsan terjedő alábbi videón mutatta meg átalakulását. A […]

Bővebben

Már Wolffnál is betelt a pohár: Fejezzék ezt be, Verstappen a bajnok!

Toto Wolffnak elege lett, így nem szeretne többet beszélni a 2021-es Abu Dhabi Nagydíjról. A tavalyi szezonzáró szellemként kísérti a száguldó cirkuszt.

Bővebben

Belháború a Hyundainál: Tanaknál betelt a pohár?

Az elmúlt versenyek eseményei, valamint az érintettek viselkedése alapján úgy tűnik, hogy Ott Tanaknál elszakadt a cérna: felrúgta az eddigi hídfőállásokat és nekiment a csapattársaknak, a csapatfőnöknek, a gyár vezetésének, illetve valamelyest az ellenfeleknek is.

Bővebben

Oliveira rámutatott egy általános problémára a MotoGP-ben

Miguel Oliveira egy "normális hétvégét" remél Sepangban, miután Ausztráliában rosszul alakultak a dolgok. Most a világbajnokságon a nyolcadik helyet célozza meg.

Bővebben

Bottas szerint az Alfa Romeo versenycsapat, a Mercedes pedig cég

Valtteri Bottas elmondta, hogy őt és Lewis Hamiltont olykor felülbírálták, amikor arról döntöttek, hogyan állítsák be az autójukat

Bővebben

Herta az ellenféllel kokettál a téli szünetben

Az Andretti Autosport pilótája, Colton Herta a nyaralásán sem tudott elszakadni a motorsporttól, de elárulta, könnyen már hamarabb is járhatott volna Ausztráliában.

Bővebben

Nem csak Andrettiék akarnak új csapatot hozni a Forma-1-be

Új csapat kerülhet a Forma-1-be: Calvin Lo hongkongi milliárdos egy, a héten megjelent interjúban elmondta, foglalkoztatja a gondolat, hogy 2026-tól saját csapatot indítson a sorozatban.

Bővebben

Bautista: Nem volt veszítenivalóm, ezért megpróbáltam

A Superbike-világbajnok Álvaro Bautista két győzelemmel zárta kiemelkedő szezonját Ausztráliában. 

Bővebben
2023-06-03 08:56:44