NASCAR: "B*sszátok meg mind" - Felelőtlen döntés miatt kerültek életveszélybe a versenyzők -

Van némi diszkrét bája annak, hogy a NASCAR folyamatosan a versenyek biztonságának növelését propagálja, mégis engedi a mezőnyt olyan körülmények között vezetni, ami kimeríti az életveszély fogalmát.

Bővebben

Jordan megpróbálta meglátogatni Michael Schumachert

Eddie Jordan elárulta, hogy Michael Schumacher meglátogatására tett kísérletét elutasították, mivel csak a közvetlen családja láthatja őt.

Bővebben

Sainz szerint a Red Bull egy másik ligában játszott Spa-ban - F1Hírek

Carlos Sainz elmondta, hogy a Ferrari mindent megtett annak érdekében, hogy felvegye a versenyt a Red Bull-lal Spa-Francorchampsban. Hozzátette, hogy a Scuderia-nak javítania kell az alacsony leszorítóerős tempóján. Monzában jobban szeretne teljesíteni. Carlos Sainz a pole-ból rajtolhatott, de csak a harmadik helyen intették el. Még a harmadik hely is veszélyben volt, mivel George Russell a […]

Bővebben

Power rekordot döntve pole-ban, egyik keze már a bajnoki trófeán

Míg Will Power szenzációs teljesítménnyel megszerezte rekordot jelentő 68. pole pozícióját, addig a riválisok egytől-egyik hibáztak. Power már a hétvége

Bővebben

Sainz még futamokat nyerne az év további részében

A Ferrari versenyzője képesnek tartja magát arra, hogy az utolsó hat futamon gyarapítani tudja győzelmei számát, amennyiben sikerül lefaragniuk tempóhátrányukat a Red Bullhoz képest.

Bővebben

Ricciardo a szezon végéig a Mclaren-nél szeretne maradni - F1Hírek

Daniel Ricciardo két gyenge szezon után távozik a McLarentől. A wokingi csapatnál két évet töltött, de egy monzai győzelmet leszámítva nem túl sokat tudott felmutatni. Daniel Ricciardo elkötelezett a Mclaren mellett. 2022 év végén távoznia kell Wokingból. Mi vezetett idáig? Az ausztrál nehezen tudott alkalmazkodni a McLaren-hez. 2021-ben csatlakozott a Mclaren-hez. Lando Norris sokkal jobb […]

Bővebben

Doohan hirtelen esélyese lett az Alpine 2023-as versenyülésének

Jack Doohan lenyűgöző teljesítményt nyújt és esélyes lehet a megüresedett Alpine versenyülésre. Pedig lenne kikből választani.

Bővebben

Alonso sapkát kapott, közös képet csinált Hamiltonnal

Minden jel szerint megtörtént a „békülés” a két többszörös világbajnok között: Fernando Alonso a Mercedes vendéglátóegységében járt, ahonnan egy kis szuvenírrel távozott.

Bővebben

Íme a 2022-es Forma-1-es Holland Nagydíj menetrendje!

A 2022-es Forma-1-es szezon nyári szünetét követő európai triplahétvége második fordulója, Max Verstappen hazai futama, a Holland Nagydíj következik, ahová óriási pontelőnnyel utazik a Red Bull pilótája.

Bővebben

Ez történt a Belga Nagydíjon

Hektikus rajtsorrenddel, húszból nyolc büntetett versenyzővel veszi kezdetét a 2022-es futam Spában. Szövegesen közvetítjük az események alakulását.

Bővebben
2022-09-27 14:04:37