P1race / Bautista beszólt elődjének – Szerinte Reddingnek jobban kellett volna teljesítenie a Ducatival

Bautista beszólt elődjének – Szerinte Reddingnek jobban kellett volna teljesítenie a Ducatival

A Ducatihoz visszatérő Alvaro Bautista kifejtette, hogy szerinte Scott Redding jobb eredményeket is elérhetett volna az olasz márkával. A spanyol versenyző szerint ugyanis brit riválisa jóval tapasztaltabban érkezett a Superbike világbajnokságra, mint korábban ő maga.

P1race
  • 2022.01.14. 08:24

Kapcsolódó hírek

Schumacher nyomás nélkül versenyezhetett

Nem érzi úgy Mick Schumacher, hogy nagy teher lett volna rajta a tavalyi esztendőben. A fiatal pilóta 2021-ben mutatkozhatott be, ám véleménye szerint nem volt igazán nehéz helyzetben.

Bővebben

Capito: senki sem gondolta volna, hogy a Williams visszatér

2021 mérföldkő volt a Williams istálló történetében, ugyanis 2017 óta – jókora szerencsével – először állhattak dobogóra. Mi több, három...

Bővebben

Nyomás nélkül futhatott könnyű újoncévet Mick Schumacher

Nem új szerződésért kellett hajtania 2021-ben, így Schumacher a szó pszichológiai értelmében egyszerűbb évet futott, kevesebb problémával.

Bővebben

Horner: Ők jelentik az F1 következő évtizedét

A Red Bull csapatfőnöke megnevezte azokat a pilótákat, akik szerinte jellemezni fogják a száguldó cirkusz következő évtizedét. Természetesen Max Verstappen is köztük van.

Bővebben

Fioranóban pályára vitték a Ferrarit - F1Hírek

A Ferrari istálló Fioranóba költözött és pályára vitték a 2018-as Ferrarit. Szerdán felbőgtek a motorok. A maranellóiak elkezdhették az eredetileg keddre beharangozott tesztelésüket. Az FIA szabályváltozások körül kialakult mizériája adott okot. Nem egyértelmű, hogy a csapatok milyen konstrukcióval tesztelhetnek. A Ferrari a tavalyi, SF21-es autót használta volna, de kedden kiderült, ez nem biztos, hogy megfelel […]

Bővebben

Ricciardo: Ebben a sportban nagyon sok a változó - F1Hírek

Daniel Ricciardo már évek óta arra vágyik és az a célja, hogy bajnok legyen az F1-ben. Szerinte nem csak a vb cím az, ami fontos. Ijesztő lenne mindent egy lapra feltenni. Vannak, akik szerint Daniel Ricciardo már egyre távolabb kerül a vb cím megszerzésétől. A Red Bull távozása után nem ülhetett ütőképes autóban. Ricciardo már […]

Bővebben

Horner elárulta, szerinte kik jelentik az F1 jövőjét — F1VILÁG.HU

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner szerint igazán izgalmas évek várnak a Forma-1-re, szerinte ugyanis számos olyan versenyző van a jelenlegi mezőnyben, akiket öröm lesz nézni az elkövetkezendő időszakban.F1VILÁG.HU — Hírek

Bővebben

Schumacher: Eltúlozták a rivalizálást Nyikitával

Más csapattársaknak is voltak súrlódásaik, de a Haas duója kapta a rivaldafényt – vélekedett Mick Schumacher, aki arról is beszélt, az F1-ben miért érzi jobban otthon magát, mint más sorozatokban.

Bővebben

Egy mercedeses csapat tett keresztbe a Ferrari tesztjének?

Miután a vörösöknek változtatniuk kellett a beharangozott tesztjükön használt autón, a pletykák máris megindultak arról, hogy talán az egyik Mercedes-motort használó istálló fúrta meg, hogy a Ferrari ne mehessen a tavalyi SF21-es versenygéppel.

Bővebben

Mir: „Nem erre számítottam”

A 24 éves spanyol számára nem úgy alakult a tavalyi idény, ahogyan azt várta. Át kellett, hogy adja jelképes koronáját a MotoGP új világbajnokának, Fabio Quartararónak.

Bővebben
2022-01-27 23:57:37