Kapcsolódó hírek

Bautista: Nem kockáztattam

Szombati győzelme után Álvaro Bautistának vasárnap ismét nem sikerült felállnia a dobogó legfelső fokára. Ennek ellenére megőrizte 31 pontos világbajnoki előnyét.

Bővebben

Bastianini: Túl sok ponttal vagyok elmaradva

A Gresini versenyzője, Enea Bastianini az utolsó körben döntött úgy, hogy bezsebeli szezonbeli negyedik győzelmét Aragóniában.

Bővebben

Aragón: Bastianini törte meg Bagnaia győzelmi sorozatát - P1race.hu

A futam elején Quartararo bukás után Bagnaia és Bastianini külön versenyt futott, végül utóbbi húzta be a futamgyőzelmet. 

Bővebben

Bastianini: Ez egy kemény futam lesz

Enea Bastianini lendületben van. A  24 éves versenyző sorozatban harmadszor indul az első sorból. A korábbi Moto2-es világbajnok szerint ez nem véletlenül van így.

Bővebben

Bagnaia nem fog megőrülni, ha Bastianini megelőzi az Aragóniai Nagydíjon

A gyári Ducati versenyzője pikáns párharcot vívhat a vasárnapi, aragóniai futamon, hiszen mellőle jelenlegi, a harmadik rajtkockából jövő évi csapattársa rajtolhat. Bagnaia és Bastianini idén egyszer már vívott néhány emlékezetes csatát...

Bővebben

Bastianini: Nem volt mindig konstans a teljesítményem

Enea Bastianini elhatározta, hogy következetesebb lesz, ha már gyári szerződés van a zsebében a jövő szezonra vonatkozóan.

Bővebben

Bastianini: Bagnaiának több tapasztalata van Misanóban, mint nekem

Enea Bastianini pokolian jó teljesítményt nyújtott a vasárnapi misanói futamon, de most a VR46 Academy előnyeiről beszél.

Bővebben

Bastianini: Elképesztő időre voltam képes

A Gresini-Ducati ásza, Enea Bastianini remekül teljesített Misanóban, és szinte egyszerre ért célba a győztes Pecco Bagnaiával hazai versenyén. Az utolsó köre különösen lenyűgöző volt.

Bővebben

Keserédesen indul a hétvége Bastianini számára

Rossz hír Enea Bastianini számára: a csapatfőnöke, Alberto Giribuola 2023-ban a KTM-hez fog átigazolni. Ettől eltekintve a Gresini Ducati versenyzője számára eddig jól mennek a dolgok Misanóban.

Bővebben

Bastianini menedzsere: Ez volt a jó döntés a Ducatitól - P1race.hu

Carlo Pernat nyilván a saját igazát látja abban, hogy 2023-tól nem Jorge Martín, hanem Enea Bastianini ül a gyári Ducatira Bagnaia mellé.

Bővebben
2022-12-10 00:58:12