Kapcsolódó hírek

Barcelona: Steeman a poleban, Számadó 26. - P1race.hu

A Supersport 300 VB barcelonai Superpole edzésén a holland Victor Steeman szerezte meg a pole pozíciót, Számadó Máté a 26. lett.

Bővebben

Barcelona: Steeman az élen, Számadó a 30. délután - P1race.hu

A Supersport 300 VB második barcelonai szabadedzése a holland Victor Steeman elsőségét hozta, Számadó Máté a 30. helyen zárt.

Bővebben

Magny-Cours: Steeman győzött büntetése ellenére, Számadó 27. - P1race.hu

Az SSP300-as kategória futama ismételten nem hazudtolta meg önmagát - szoros csatában dupla hosszú körös büntetése után Victor Steeman nyerte a versenyt. Számadó Máté sajnos a futam kezdeti szakaszán bukott. 

Bővebben

Magny-Cours: délután is Steeman a leggyorsabb, Számadó a 20. - P1race.hu

A Supersport 300 VB francia állomásán péntek délután is a holland Victor Steeman volt a leggyorsabb - Számadó Máté a 20. lett.

Bővebben

Magny-Cours SSP300 - Steeman óriási körrekorddal az élen, Számadó 23. - P1race.hu

Victor Steeman űridőt motorozva - 1 másodperccel megjavítva Huertas tavaly futott körrekorját - húzta be a pole pozíciót.

Bővebben

Magny-Cours: Steeman kezdett az élen, Számadó Máté 26. az első szabadedzésen - P1race.hu

Ezen a hétvégén nemcsak Supersport 600, hanem a Supersport 300-as kategóriában is indul magyar versenyző Magny-Cours-ban. A legkisebb kategóriának számító Supersport mezőnye megúszta eső nélkül a körözgetést, ám a különbségek viszonylag nagyok voltak az elején. A sizeable moment for Lehmann out of the final corner! 🫣#FRAWorldSBK 🇫🇷 pic.twitter.com/NOYBMHc05S — WorldSBK (@WorldSBK) September 9, 2022 Az edzés […]

Bővebben

Magny-Cours: Vannucci nyerte a drámai futamot, Számadó pontszerző! - P1race.hu

Hihetetlen izgalmakat és drámát hozott az SSP300-as futam Magny-Cours-ban - a győztes végül Vannucci lett. Számadó Máté 2 pontot szerzett!

Bővebben

Számadó Máté Spielbergben is folytatta a pontszerzést - P1race.hu

Számadó Máté az IDM Red Bull Ring-i állomásán is folytatta a pontszerzést a HRE Team által felkészített Kawasakival a Supersport 300-ban.

Bővebben

IDM Assen - Számadó Máté gyarapította pontjait az SSP300-ban! - P1race.hu

Számadó Máté, a HRE Team versenyzője felemás hétvégét zárt - egy nullázás és egy pontszerzés a mérlege az IDM SSP300 asseni állomásáról.

Bővebben

IDM SSP300 - Számadó Máté Schleizban is dobogóra állhatott! - P1race.hu

Számadó Máté, a HRE Team ifjú versenyzője egy újabb dobogós pozíciót szerzett az IDM Supersport 300 bajnokság Schleiz-i állomásán.

Bővebben
2022-12-09 23:52:36