Szelarnyek.com / Az Audi jövő év elején bejelentheti az F1-be való érkezésüket

Az Audi jövő év elején bejelentheti az F1-be való érkezésüket

Hosszas találgatások után, de a vártnál hamarabb fog jönni az Audi bejelentése, miszerint negyedik motorforrásként szállnak be a Formula 1-be. Az Audi tájékoztatta az FIA vezetőségét, hogy már jövő év elején be fogják jelenteni az érkezésüket. Markus Duesmann, az Audi vezetőségének elnöke és Oliver Hoffmann, az Audi Technikai Fejlesztői vezetőségének tagja elismerését fejezte ki az […]

Szelarnyek.com
  • 2021.12.21. 13:09

Kapcsolódó hírek

Perez hiszi, hogy világbajnok lehet

A mexikói F1-es pilóta azt mondja, hogy azért van a Red Bullnál, mert itt világbajnok lehet. Élvezi a csapatnál való munkát, bár nehezebb itt dolgozni, mint egy kisebb istállónál.

Bővebben

Vissza a jövőbe: V8-as motorokkal támad az Audi és a Porsche az LMDh-ban!

Az Audi és a Porsche LMDh autóját is egy ikerturbóval ellátott V8-as motor fogja hajtani 2023-ban a WEC-ben és az IMSA-ban, erősítették meg a VW-csoporthoz tartozó német márkák.

Bővebben

Alonso számára minden visszatér a normál kerékvágásba a műtétje után

Az idei év elején műtötték meg utoljára Fernando Alonsót tavalyi biciklibalesete miatt.

Bővebben

Meglepetés: Ana Carrasco a Moto3-ban!

Annak ellenére, hogy nemrég még a Supersport világbajnokságon való szereplés szóltak a hírek a 24 éves spanyol kapcsán, most történt némi fordulat és a 2018-as Supersport 300-as világbajnok a Moto3-ban folytatja.

Bővebben

Íme a 2022-es F1-es autóbemutatók és szezon előtti tesztek dátumai!

Már nem kell túl sokat várnunk arra, hogy ismét beinduljanak a történések a Forma-1-ben, hiszen február elején már jönnek az autóbemutatók, pár héttel később pedig a tesztek – íme az időpontok!

Bővebben

Zöld jelzés: Marquez ott lesz a sepangi teszten

Jó hírekkel szolgált a Repsol Honda: az újabb orvosi vizsgálatok arra jutottak, hogy a nyolcszoros világbajnok felépült és felülhet egy MotoGP-motorra, így részt vehet a jövő hétvégi maláj teszten.

Bővebben

Gasly: Természetesen rengeteg dolgunk van a sajtóval - F1Hírek

Pierre Gasly, az AlphaTauri pilótája tudja, hogy a média, és a médiában való szereplés kiemelten fontos az F1-es pilóták számára. Megtapasztalta az is, amikor a sajtó a mélybe taszította. Pierre Gasly pályafutása során bőven megtapasztalhatta, hogy milyen érzés a kritikák kereszttüzében lenni. 2019-ben fél év után távoznia kellett a Red Bull-tól. Az AlphaTauri pilótájaként versenyezve […]

Bővebben

Hill: Hamilton tisztában van vele, hogy Russellé a jövő a Mercedesnél

Damon Hill úgy véli, Lewis Hamilton nem fog csatázni George Russell-lel , hanem inkább támogatni fogja a „jövő bajnokát“.

Bővebben

IMSA: Ricky Taylor pole-ba repítette a WTR-t a Daytona 24 kvalifikációs futamán -

A Wayne Taylor Racing 10-es számú Acura ARX-05-ösének győzelmével ért véget a jövő hétvégén esedékes...

Bővebben

Steiner: a Haas esélytelen marad 2022-ben is az új Ferrari motor ellenére

Gyakorlatilag 2021 elején már az új szabályokra készült a Haas csapata, ennek ellenére a csapatfönők szerint továbbra is a mezőny végén...

Bővebben
2022-01-28 00:04:58