Motosport.com / Az Aston Martin főtervezője követheti Szafnauert az Alpine-hoz

Kapcsolódó hírek

Az Alpine-nak van ideje megoldani Alonso és Piastri helyzetét

Nagyon fontos, hogy a regnáló Formula 2-bajnok és az Alpine tartalékpilótája, Oscar Piastri utat találjon egy Forma-1-es pilótafülkébe.

Bővebben

Papíron sokan fejlesztettek Monacóra, de valójában szinte senki

A Ferrari, az Alfa Romeo és az Aston Martin az a három csapat, amely semmin sem változtatott az autóján a Spanyol Nagydíj óta.

Bővebben

Red Bull: Nagyon komolyan vesszük az Aston Martin másolási ügyét - F1VILÁG.HU

Továbbra is nagyon komolyan veszi az Aston Martin másolási ügyét a Red Bull Forma-1-es csapata. Az osztrák istálló belső vizsgálatot indított, hogy kiderítse, történt-e adatlopás, melynek segítéségével a rivális istálló ötleteket tudott ellesni tőlük.F1VILÁG.HU - Hírek

Bővebben

A Red Bull nagyon komolyan veszi az Aston-ügyet

Christian Horner szerint még az AlphaTauri sem hasonlít annyira az ő autójukra, mint az Aston Martin, ami kérdéseket fet fel - zajlik a belső vizsgálat és még várható folytatás.

Bővebben

Sajtó: Schumacher érkezhet Vettel helyére

Korábban az a hír járta, hogy Fernando Alonso az Aston elsőszámú célpontja, amennyiben Vettel visszavonul. Most erősen felmerült Mick Schumacher neve is, ami nem kis meglepetés.

Bővebben

Schumacher az Aston Martinhoz kerülhet?

A Haas versenyzője, Mick Schumacher egy riport szerint az Aston Martin listájának élén áll, és Sebastian Vettel helyére kerülhetne.

Bővebben

Lilába öltözik a Pramac Ducati - P1race.hu

Zarco és Martin Ducatija az új szponzor érkezésével lilába öltözik Mugellótól. A Prima érkezésével egyben egy új fejezet is kezdődik.

Bővebben

Schumachert akarja Vettel utódjának az Aston Martin? - F1VILÁG.HU

Olasz sajtójelentések szerint Sebastian Vettel visszavonulása esetén Mick Schumacher lehet az Aston Martin Forma-1-es csapatának egyik versenyzője 2023-ban.F1VILÁG.HU - Hírek

Bővebben

Mick Schumacher lehet Vettel utódja az Aston Martin csapatnál? - F1Hírek

Egyes sajtó hírek szerint az Aston Martin érdekes húzásra készülhet. Ha Sebastian Vettel úgy dönt, hogy befejezi karrierjét, akkor akár Mick Schumacher lehet a négyszeres bajnok utódja. Sebastian Vettel idén 35 éves lesz. Top csapatok már biztos nem szerződtetnék le a német pilótát. Nem kizárt, hogy a négyszeres bajnok idén befejezi F1-es karrierjét. Vettel szerződése […]

Bővebben

Meglepőt húzhat az Aston Martin, ha Vettel visszavonul – sajtóhír

A Motorsport.com olasz kiadása szerint benne van a pakliban, hogy meglepőt húz az Aston Martin Sebastian Vettel visszavonulása esetén: a honfitársa, Mick Schumacher érkezhet a csapathoz.

Bővebben
2022-05-28 04:13:30