RacingLine / Ausztria legújabb döntése miatt veszélyben lehet az Osztrák Nagydíj?

Kapcsolódó hírek

Akár 2021-ben is tarthat Ausztria egy második futamot

Ausztria újra komolyan beszállhat a koronavírus-helyzet okozta kríziskezelésbe, a Red Bull Forma-1-es pályájával.

Bővebben

Bottas azt hitte, közelebb lesznek, de veszélyben az ötödik helye

Valtteri Bottas ezen a hétvégén ugyanott végzett, ahol egy héttel ezelőtt, csak most büntetés nélkül. Miközben múlt szombaton a második volt, most csak az ötödik pozíció lett az övé, ráadásul az is veszélyben van, mert később beidézték őt a stewardok lehetséges feltartás miatt.

Bővebben

Veszélyben Vettel F1-es jövője? Reagált az Aston Martin! — F1VILÁG.HU

Reagált az Aston Martin Forma-1-es csapata azokra a pletykákra, melyek szerint veszélyben lenne partnerségük Sebastian Vettellel, és a német pilóta akár már az idei szezont követően a visszavonulás mellett dönthet.F1VILÁG.HU — Hírek

Bővebben

A WRC promóterhez kerül az ERC is

A Motorsport Világtanács döntése alapján 2022-től a WRC promótere irányítja majd az ERC-t is. A cél az FIA Rally piramisának megerősítése, hogy az ERC A Motorsport Világtanács döntése alapján 2022-től a WRC promótere irányítja majd az ERC-t is.

Bővebben

Red Bull: a két osztrák győzelem „realisztikusabb”

A bikások tanácsadója, Helmut Marko az előttünk álló triplahétvégéről beszélt, és úgy véli, hogy Ausztria jobb vadászterület lehet majd számukra, mint a most hétvégi Francia Nagydíj.

Bővebben

Mitropa Kupa 2021-es versenynaptára - RallyFans.hu

A közkedvelt sorozat idei naptára. Magyarországra is jön a sorozat.Tavaly törölték a koronavírus miatt a Mitropa Kupát. A szezon a korábbi évekhez hasonlóan két osztrák versennyel, a Rebenland Rallyeval és a Lavanttal Rallyeval kezdődött volna. Előbbit már törölték a pandémia miatt, utóbbit elhalasztották. Júniusban Magyarországra, a Mecsek Rallyera érkezik a bajnokság.Mitropa Kupa 2021-es versenynaptára:2021. 03. 19-20. Rebenland Rallye (Ausztria) Törölve2021. 04. 09-10.

Bővebben

Schumachert és Sennát is leigazolhatod a csapatodba a legújabb F1-es játékban

A sportág számos legendája belekerült a legújabb Forma-1-es játék My Team karriermódjába, többek között Michael Schumacher és Ayrton Senna is. Már egy A sportág számos legendája belekerült a legújabb Forma-1-es játék My Team karriermódjába, többek között Michael Schumacher és Ayrton Senna is.

Bővebben

Hivatalos: mégsem lesz Török Nagydíj, ismét duplázik Ausztria!

Sajnos a BL-döntő áthelyezése után várható volt, és a mai napon hivatalossá is vált, hogy a júniusban mégsem látogat el a Forma-1 Törökországba, ehelyett ismét egy dupla osztrák versennyel töltik fel a naptárat.

Bővebben

A Williams család távozása kimaradt a DtS legújabb évadából – jogos a felháborodás?

Az egész világ érdeklődve várta a Netflix legújabb évadját, immáron a harmadikat, amely napokkal ezelőtt került a képernyőre. Egyelőre azonban vegyes fogadtatásra leltek az új részek, különösen a Williams család sérelmezi, hogy a csapat eladása kimaradt a legújabb jelenetekből.

Bővebben

McLaren: Ausztria megmutatta, mekkora a valódi lemaradásunk

A McLaren csapatfőnöke, Andreas Seidl szerint a 2021-es Stájer nagydíj remekül megmutatta, hogy mekkora különbség van valójában a két topcsapat, valamint a középmezőny eleje között, miután az 5. helyezett Lando Norris is kört kapott Max Verstappentől.

Bővebben
2021-09-17 18:51:00