P1race / Austin – Óriási bukások, két piros zászló után Guevara első futamgyőzelmét szerezte

Kapcsolódó hírek

Dani Sordo vezet az első kör után Portugáliában

Dani Sordo és új navigátora Borja Rozada vezet a Portugál Rallyn az első három gyorsasági után. Mögötte jönnek a csapattársak, Ott Tanak 6.7 másodperc Dani Sordo és új navigátora Borja Rozada vezet a Portugál Rallyn az első három gyorsasági után.

Bővebben

Ogier nyerte az első gyorsaságit a Safari Rallyn

19 év szünet után Sebastien Ogier és Julien Ingrassia volt az első páros akik gyorsaságit nyertek Kenyában WRC versenyen. Mögöttük a két toyotás 19 év szünet után Sebastien Ogier és Julien Ingrassia volt az első páros akik gyorsaságit nyertek Kenyában WRC versenyen.

Bővebben

Alonso: Nem jött be a kockázatos stratégia, de a tempónk beigazolódott

Fernando Alonso úgy érzi, tényleg előrelépett az Alpine a gyengécske szezonkezdet után, hiszen Portimao után a Spanyol Nagydíjon ismét ott voltak az első Fernando Alonso úgy érzi, tényleg előrelépett az Alpine a gyengécske szezonkezdet után, hiszen Portimao után a Spanyol Nagydíjon ismét ott voltak az első tízben, igaz ő maga végül kicsúszott onnan a verseny végére.

Bővebben

Bottas nyerte az első, Perez a második edzést - F1Hírek

Valtteri Bottas volt a leggyorsabb Austinban a délelőtti első szabadedzésen. Lewis Hamilton szorosan követte csapattársát. Max Verstappen már majdnem egy másodpercet kapott a Mercedesektől. Nagy forgalommal indult az első szabadedzés. Sergio Perez volt az első versenyző, aki a pályára gurult. Nem kellett sokat várni a piros zászló megjelenéséig. Fernando Alonso alatt már az első körében, […]

Bővebben

Leclerc: Ígéretesnek tűnik az autó

A csalódáskeltő 2020-as évad után a Ferrari és Charles Leclerc is jobb 2021-ben bízik. Az előszezoni teszt első két napját követően óvatos, de pozitív a A csalódáskeltő 2020-as évad után a Ferrari és Charles Leclerc is jobb 2021-ben bízik. Az előszezoni teszt első két napját követően óvatos, de pozitív a csapat monacói pilótája.

Bővebben

Ocon: Alonso kétségtelenül az egyik legjobb

Nem alakult túl fényesen az Alpine számára az első két futam, összesen három pontot sikerült gyűjteniük. Fernando Alonso még kicsit rozsdásnak érzi magát Nem alakult túl fényesen az Alpine számára az első két futam, összesen három pontot sikerült gyűjteniük. Fernando Alonso még kicsit rozsdásnak érzi magát a két év kihagyás után, Ocon pedig arra számít, hogy hamarosan jobb teljesítményt láthatunk a spanyoltól.

Bővebben

Alonso: Mindannyiunk mögött más sztori áll, más nehézségekkel - F1Hírek

Fernando Alonso két év kihagyás után tért vissza az F1-be. Két futam után egyetlen egy pontot sem szerzett. Úgy érzi, hogy Imolában nagyon sokat fejlődött, de ennél jobban szeretne teljesíteni. Fernando Alonso két év kihagyás után tért vissza az F1-be. Arra számított, hogy sokkal gyorsabban felveszi a ritmust. Imolában kifejezetten elégedetlen volt magával. Csapattárástól, Esteban […]

Bővebben

Szauer győzött a Veszprém Rallyn - RallyFans.hu

Küzdelmes versenyben, nehéz körülmények között szerezte meg az RC4-es kategória győzelemét Szauer Gergő és Kerék István Peugeot 208 Rally4-gyel a Székesfehérvár–Veszprém Rallyn. Ez volt az első alkalom, hogy Szauer Gergő elsőkerék-hajtású autóval murván versenyzett és szintén az első alkalom, hogy célba ért a Veszprém Rallyn. A páros a bajnokság első két versenyét kihagyta, de három futam után sikerült felzárkózniuk és a veszprémi

Bővebben

Verstappen indulhat az első helyről Amerikában - F1Hírek

Max Verstappen szerezte meg az első helyet az austini időmérő edzésen. Lewis Hamilton a második, Sergio Perez a harmadik helyet szerezte meg. Az F1 két év után tért vissza a mezőny Amerikába. A pénteki edzések alapján szoros csatára lehetett számítani. Az már az időmérő kezdete előtt biztos volt, hogy négy pilóta is rajtbüntetésre számíthat. George […]

Bővebben

Ocon nem érezte magát „rozsdásnak”, miközben első győzelméért ment 2015 óta

Esteban Ocon elmondta, nem érezte úgy, hogy „rozsdás” lett volna, amikor első sikeréért hajtott hat év után a vasárnapi Magyar Nagydíjon, ahol óriási meglepetésre meg is szerezte élete első F1-es győzelmét.

Bővebben
2021-12-07 15:44:31