Formula.hu / Audi Q4 e-tron: Új dimenzióban az elektromos mobilitás

Audi Q4 e-tron: Új dimenzióban az elektromos mobilitás

Üdvözlet a fedélzeten: az új Audi Q4 e-tron teljesen új dimenziók élményét kínálja, vezetője és utasai számára. A tisztán elektromos hajtásrendszerű kompakt SUV-modell térkínálata messze meghaladja a méretosztály jelenlegi határait és már a felsőkategória szintjét idézi. Kijelző-koncepciója szintén új nagyságrendet képvisel, a Kiterjesztett valóság head-up-kijelző (Augmented Reality Head-up-Display) a valós és a virtuális világot kapcsolja össze, míg az MMI-képernyő akár 11,6 col képátlóval is rendelkezésre áll (extrafelszerelésként az év végétől). A kormánykerekek új, érintő-kezelőelemekkel kialakított generációja ugyancsak az elektromos modell jövőbe vezető útját jelzi, rakodóhelyei tekintetében pedig – amelyek különlegességei az ajtók felső részén kialakított palacktartók – mintegy 25 liternyi össztérfogattal szolgál. A levegős és progresszív beltér-dizájn a technika új korszakának élményét nyújtja.

Formula.hu
  • 2021.03.12. 10:37

Kapcsolódó hírek

Hogyan készülnek fel a csapatok egy Extreme E-Prix egyedi kihívásaira?

Az Extreme E versenyeit különleges helyszíneken tartják, kezdve Szaúd-Arábia homokdűnéitől egészen a befagyott folyómedrekig Grönlandon. Felkészülni ezekre az eseményekre komoly kihívás elé állítja a résztvevőket ebben az elektromos tereprali-sorozatban.

Bővebben

A Team De Rooy elektromos kamiont fejleszt - RallyFans.hu

A tesztek jövőre kezdődnek és a 2023-as Dakar Rally-n már az elektromos kamionnal kívánnak indulni. A Team De Rooy együttműködik az UMS-sel (Urban Mobility Systems) és az Allison Transmissionnal egy elektromos meghajtású teherautó fejlesztésében. Az Allison Transmission, a hagyományos és elektromos járműhajtási megoldások vezető tervezője és gyártója három éves megállapodást írt alá a holland csapattal. A tervek szerint 2022 elején egy

Bővebben

Hamilton: A Red Bull más dimenzióban járt az időmérőn

Lewis Hamilton szerint a Red Bull annak ellenére járt egy másik dimenzióban járt a Szaúd-Arábiai Nagydíj időmérő edzésén, hogy egy nagyon fontos

Bővebben

Brawn: A zöld törekvéseink miatt jönne az Audi és a Porsche

Ross Brawn szerint az F1 zöldítési tervei keltették fel a beszállással kapcsolatban az Audi és a Porsche érdeklődését.

Bővebben

A HUMDA veszi át az elektromobilitási pályázatok lebonyolítását

Decembertől a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. veszi át az elektromos meghajtású közlekedési eszközök támogatási

Bővebben

Új akkumulátoros elektromos Lexus SUV érkezik

Az Európában és és Magyarországon is 99%-ban öntöltő hibrid elektromos autókat értékesítő Lexus új akkumulátoros elektromos modellel bővíti kínálatát jövő évben.

Bővebben

Részletek a Toyota Corolla SUV változatáról

Jövőre hazánkban is debütál a vadonatúj Toyota Corolla Cross, a hosszú évek óta a világ legnépszerűbb autójának Toyota Corolla SUV változata. Ez lesz a világ első autója, amelyben bemutatkozik a világ legfejlettebb, ötödik generációs öntöltő hibrid elektromos meghajtása, ráadásul elsőkerékhajtású és intelligens összkerékhajtású (AWD-i) változatban egyaránt.

Bővebben

Összezavarodott Giovinazzi az első Formula E tesztje után

Antonio Giovinazzi elismerte, hogy az F1-ből az elektromos hajtású Formula E sorozatba való átállásnál meredek lesz a tanulási folyamat.

Bővebben

A motorsport nem lehet csak elektromos, mondja a WRC-győztes Robert Reid

Robert Reid 2001-ben Richard Burns navigátoraként megnyerte a Subaruval rali-világbajnokságot, a 20. évfordulóját múlt héten ünnepelték.

Bővebben

Őrületes rekord: 456 km/h-val repesztett az elektromos motorral Max Biaggi

Parc Fermé

Bővebben
2021-12-07 15:07:20