Formula.hu / Alpine: Ha féltünk volna a defekttől, gumit cseréltünk volna

Kapcsolódó hírek

Coulthard: Lewis és Max ütközése olyan volt, mint amikor én ütköztem Schumacherrel

David Coulthard szerint Lewis Hamilton és Max Verstappen ütközése sokban hasonlít ahhoz az incidenshez, amit ő maga élt át Spában, mikor el akarta engedni maga mellett Michael Schumachert. A brit arra is kitért, hogy a holland jobban megérdemelte volna a győzelmet.

Bővebben

Mazepin: Hálát adok az égnek, hogy ebben a korszakban versenyezhetek

Nyikita Mazepin hálás azért, hogy ilyen magas biztonsági intézkedések mellett versenyezhet a Forma-1-ben, ugyanis nem biztos benne, hogy ugyanilyen sértetlenül megúszta volna a hatalmas ütközését, ha néhány évtizeddel korábban állt volna rajthoz.

Bővebben

Leclerc szerint jót csatáztak Sainz-al - F1Hírek

Carlos Sainz és Charles Leclerc ismét értékes pontot szereztek a Ferrarinak. Leclerc a hetedik, míg Sainz a nyolcadik helyen zárták a Szaúd-Arábia Nagydíjat. Még egymással is jót csatáztak. Leclerc nem volt túl elégedett a heted hellyel. Leclerc hat pontot szerzett a dzsiddai hetedik helyével. Ez lehetett volna akár kicsivel jobb is, hiszen Leclerc a negyedik […]

Bővebben

Piastri ott lesz a fiatal pilóták tesztjén az Alpine-nal

A fiatal pilóták tesztjén megkapja a lehetőséget a bizonyítása Oscar Piastri, aki az Alpine tartalékversenyzőjeként folytatja a következő évben. Az ausztrál mellett az Alfa Romeo kínai pilótája is kigurul a pályára, de a Haas kötelékében Robert Swarcman is autóba ül majd.

Bővebben

Leclerc nagyot csatázott csapattársával, de csalódott az eredmény miatt — F1VILÁG.HU

Élvezte a csapattársával, Carlos Sainzcal megvívott csatát a vasárnapi Szaúd-arábiai Nagydíjon, Charles Leclerc mégis csalódott, mert úgy érzi, sokkal jobb eredményt is elérhetett volna a tempó alapján.F1VILÁG.HU — Hírek

Bővebben

Hamilton: Egyikünkre nem vonatkoznak a szabályok

Éles csata bontakozott ki Lewis Hamilton és Max Verstappen között a Szaúd-arábiai Nagydíj futamán. A két versenyző többször is egymásnak ment, pályán kívülre is terelték egymást. Végül a brit pilóta tudott győzedelmeskedni, de nem tartotta tiszta versenyzésnek a Red Bull által bemutatott manővereket. “Nem hiszem, hogy változtattam volna a vezetési stílusomon. Idén rengeteg esetben láttuk, […]

Bővebben

Mercedes: Hamilton talán nem ment volna rá a pluszpontra, ha látta volna szárnya sérülését

A Mercedes csapata szerint Lewis Hamilton talán nem próbálta volna meg megkockáztatni a leggyorsabb kör megszerzését a Szaúd-arábiai Nagydíjon, ha tudta volna, hogy milyen mértékben sérült az első légterelője.

Bővebben

„Mintha a helyi piacon üzleteltünk volna”

Miközben Michael Masi versenyigazgató szerint átlagos egyeztetés volt az a beszélgetés, ami a piros zászlós megszakítás alatt zajlott, az F1-es csapatfőnökök nagyon is szokatlannak találták a dolgot.

Bővebben

Ricciardónak jól jött, ami Norrist feldühítette

A McLaren ausztrálja profitált abból, hogy ingyen cserélhetett kereket az F1-es Szaúd-arábiai Nagydíj megszakítása szerint – bár szerinte a másik keverékkel még jobban járt volna.

Bővebben

Vasseur: Ezt nem kellett volna közölni a sajtóval

Frederic Vasseur némileg kiakadt, miután az Alfa Romeo csapattulajdonos elnöke kilépett. "Ez a saját döntése volt" - jelentette ki a francia

Bővebben
2021-12-07 15:10:13