Alonso: Mindannyiunk mögött más sztori áll, más nehézségekkel - F1Hírek

Fernando Alonso két év kihagyás után tért vissza az F1-be. Két futam után egyetlen egy pontot sem szerzett. Úgy érzi, hogy Imolában nagyon sokat fejlődött, de ennél jobban szeretne teljesíteni. Fernando Alonso két év kihagyás után tért vissza az F1-be. Arra számított, hogy sokkal gyorsabban felveszi a ritmust. Imolában kifejezetten elégedetlen volt magával. Csapattárástól, Esteban […]

F1hírek
  • 2021.04.21. 18:53

Kapcsolódó hírek

Steinert nem lepte meg a Rich Energy-sztori újabb felvonása

A Haas csapatfőnökét, Günther Steinert is megkérdezték nemrégiben arról, hogy mit gondol a Rich Energy-sztori újabb felvonásáról – ismét szerződést bontottak egy motorsport-csapattal.

Bővebben

A mélység veszélyeket rejt

Az élet hatalmas ajándék, és megóvása mindannyiunk felelőssége. Nagyon gyakran azonban azt érezhetjük mind a munkaadói, mind pedig a munkavállalói oldalon, hogy a munkavédelmi előírásokat és az alkalmazandó munkavédelmi felszereléseket csak azért találták ki, hogy megnehezítsék a mindennapjainkat.

Bővebben

Az Instagramon folytatódott a Hamilton-Alonso sztori (kép)

Bár már rég túl vagyunk a Belga Nagydíjon, még mindig nem ért véget az oda-vissza kommunikáció Lewis Hamilton és Fernando Alonso között, ezúttal a brit pilóta volt a soros.

Bővebben

A Mercedes-főnöknek továbbra is hiányzik Lauda - F1VILÁG.HU

A Mercedes Forma-1-es csapatát irányító Toto Wolff elárulta, nagyon hiányzik neki a három éve elhunyt Niki Lauda, akivel egészen biztosan könnyebben megbirkóznának az idei nehézségekkel.F1VILÁG.HU - Hírek

Bővebben

Érkezik a Brawn GP-sztori a Disney+-ra

Parc Fermé

Bővebben

Brundle: Ricciardo tud vezetni, de össze kell szednie magát - F1VILÁG.HU

F1VILÁG.HU - Hírek A Forma-1-es pilótából szakértővé avanzsált Martin Brundle szerint a nehézségekkel küzdő Daniel Ricciardo nem felejtett el vezetni, de muszáj visszatérnie a régi énjéhez, ha jövőre is az F1-ben akar maradni.

Bővebben

Az Alpine egyáltalán nem bánja, hogy Alonso távozik - F1Hírek

Az Alpine csapatfőnöke, Otmar Szafnauer nem sajnálja, hogy Fernando Alonso elhagyja a csapatot. Tudtak arról is, hogy Alonso más csapatokkal is tárgyalt. Mindenki arra számított, hogy Alonso meghosszabbítja a szerződését az Alpine-al. Ehelyett a Magyar Nagydíj után egy nappal jött a bejelentés. Alonos 2023-ban az Aston Martin versenyzője lesz. Alonso már elmondta, hogy az Alpine-nal […]

Bővebben

Button megerősítette: Jön a Brawn GP-sztori a Disney+-ra!

Jenson Button megerősítette, hogy a Disney+ streaming szolgáltató számára készül egy négyrészes dokumentumfilm a Brawn GP-ről.

Bővebben

Villeneuve: Igen veszélyes játékot űz Piastri

Az Oscar Piastri-sztori fantasztikus, de a fiatal ausztrál veszélyes játékot űz, figyelmeztet Jacques Villeneuve.

Bővebben

Alpine-botrány, technikai direktíva, Audi-bejelentés: ezért lesz érdemes követni a Belga Nagydíjat

Óriási várakozás közepette folytatódik a Forma-1 2022-es szezonja a Belga Nagydíjjal, amely a szokásosnál is több sztori helyszíne lehet.

Bővebben
2022-09-25 15:27:53