Alonso a versenyzői pályafutása után is maradna az Aston Martinnál

Nem tudjuk, hogy Fernando Alonso mikor szeretne majd végleg felhagyni a versenyzéssel, de a spanyol arról beszélt, hogy idővel szívesen vállalna majd egy másfajta szerepet is az Aston Martinon belül.

Motosport.com
  • 2022.11.29. 08:40

Kapcsolódó hírek

Nem lesz első számú pilóta az Aston Martinnál

Mike Krack elárulta, hogy Sebastian Vettel és Lance Stroll interlagosi incidense ellenére sem lesz kivételezés az Aston Martinnál, a csapat a jövőben is hagyja szabadon versenyezni pilótáit.

Bővebben

Briatore szerint Alonso személyében "egy rottweiler" ment az Aston Martinhoz

A Renault Forma-1-es csapatánál Fernando Alonso főnökeként szereplő Flavio Briatore örül annak, hogy a spanyol az Aston Martinnál kötött ki, szerinte két, sikerekkel teli szezon vár barátjára.

Bővebben

Alonso már jövőre megcélozza a bajnoki címet az Aston Martinnal

Fernando Alonso 2023-ban az Aston Martin színeiben folytatja a pályafutását, akikkel nem is lehet más célja, csak a bajnoki cím.

Bővebben

Alonso Adu Dhabiban tesztelhet először az Aston Martinnal - F1VILÁG.HU

A csapatváltásra készülő Fernando Alonso már idén novemberben, az Abu Dhabiban megrendezésre kerülő gumiteszten kipróbálhatja magát az Aston Martin istállójánál.F1VILÁG.HU - Hírek

Bővebben

Az Aston Martin embereket bocsájt el Alonso szerződtetése miatt? - F1Hírek

Fernando Alonso az Aston Martin csapattal folytatja karrierjét. Marc Surer, egy korábbi versenyző szerint az Aston Martin komoly kockázatot vállalt. A spanyol pilóta miatt korábbi csapatainál több ember tis elbocsájtottak. Alonso a Magyar Nagydíj után jelentette be, hogy elhagyja az Alpine csapatot és az Aston Martin-al folytatja. Azóta kiderült, hogy a frncia csapat csak egy […]

Bővebben

Ezért tesztelt csupasz Aston Martinnal Alonso

A csapatot váltó versenyzők bemutatkozhattak új istállóiknál Abu Dhabiban – de még élő szerződéseik miatt bizonyos feltételekkel. Alonso autójáról hiányoztak a szponzorok, De Vries nem nyilatkozhatott.

Bővebben

Óriásgaléria az éppen zajló F1-es Abu-Dzabi tesztről - Alonso az Astonnál, Hülkenberg a Haasnál!

Bár a Forma-1-es szezon utolsó futamán már túl vagyunk, teljesen még nem ért véget az idei program: íme, rengeteg kép az Abu-Dzabi tesztek keddi napjáról, ahol Alonso az Aston Martinnál, Hülkenberg a Haasnál teljesít szolgálatot.

Bővebben

Alonso: örülök, végre vége…

Fernando Alonso 2022-es Forma-1-es szezonja stílusosan, a bokszutcában ért véget, miután idén hatodjára is idő előtt fel kellett adnia a futamot. A kétszeres világbajnok frusztráltan hagyja el az Alpine-t, de már várja, hogy munkába állhasson az Aston Martinnál.

Bővebben

Stroll: leraktuk egy sikeres csapat alapköveit az Aston Martinnál

Az Aston Martin a 2022-es Forma-1-es szezon első felében a leggyengébb csapatnak tűnt, azonban a szezonközi fejlesztésekkel sikerült feltornászniuk magukat a középmezőnybe, Fernando Alonso szerződtetésével pedig még magasabb célokat tűznek ki jövőre.

Bővebben

Alonso szeretne idén dobogóra állni, de tudja, ettől messze vannak

Fernando Alonso a 2022-es szezont követően elhagyja az Alpine-t és az Aston Martinnál folytatja pályafutását, de szeretné szépen zárni pályafutásának jelenlegi szakaszát.

Bővebben
2023-02-07 08:39:16