Motosport.com / Alguersuari: „10 évbe telt, mire lezártam az életem F1-es fejezetét”

Alguersuari: „10 évbe telt, mire lezártam az életem F1-es fejezetét”

31 évesen az egykori rekorder Forma-1-es pilóta ismét visszatért a gokartozáshoz, majdnem 6 évvel azután, hogy mindössze 25 évesen bejelentette a motorsport karrierjének végét, de elmondása szerint csak most tudta igazán lezárni az életének 2011-ben véget érő szakaszát, és már arra is készen áll, hogy ismét megölelje Franz Tostot.

Motosport.com
  • 2021.06.10. 19:00

Kapcsolódó hírek

Alguersuari újra versenyezni fog, de nem azzal, amire gondolsz

A Toro Rosso korábbi Forma-1-es versenyzője, Jaime Alguersuari azt tervezi, hogy visszatér a motorsportok világába.

Bővebben

Visszatér az F1 korábbi rekordere

Miután 2015-ben visszavonult a versenyzéstől, a Toro Rosso korábbi versenyzője, Jaime Alguersuari a gokart-világbajnokságban tér vissza a pályákra. 2009-es debütálásakor a spanyol volt minden idők legfiatalabb F1-es versenyzője.

Bővebben

Az Alpine 2022-re fókuszál: A legjobb autót akarjuk építeni

Az Alpine vezérigazgatója, Laurent Rossi máris 2022-re tekint, habár csak egy verseny telt el 2021-ből. A jelentős mértékű szabályváltoztatások Az Alpine vezérigazgatója, Laurent Rossi máris 2022-re tekint, habár csak egy verseny telt el 2021-ből.

Bővebben

Így telt Mick Schumacher üléspróbája a Haasnál

Megmutatta a Haas, hogyan telt Mick Schumacher üléspróbája. Az amerikai alakulat gőzerővel készül a szezon előtti tesztre és az új évadra, ám addig is van

Bővebben

Így telt Lance Stroll üléspróbája az Aston Martinnál - Videóval!

Megmutatta az Aston Martin, hogy telt Lance Stroll üléspróbája. Napokkal ezelőtt Sebastian Vettel teljesítette a kötelező programot a kanadai-brit

Bővebben

A Red Bull korábbi versenyzője, aki abbahagyta, most visszatérne!

Jaime Alguersuari, aki egykoron Red Bull alkalmazásban állt, talán visszatérne versenyezni. Megunta a zenélést is?

Bővebben

A korábbi pilóta nem érti, mi történik a mai Forma–1-ben

A korábbi F1-es versenyzőből lett DJ, Jaime Alguersuari elmondta, hogy nem neheztel a Red Bullra azért, mert rövidre sikerült a karrierje a királykategóriában, hiszen egyszerűen „így alakult”.

Bővebben

Verstappen nyugodt, de reméli, végre harcolhat a bajnoki címért

Max Verstappen 2016-os, első győzelme óta már lassan öt év telt el, az akkor berobbanó holland viszont még mindig nem tudott a világbajnoki címért Max Verstappen 2016-os győzelme óta már lassan öt év telt el, az akkor berobbanó holland viszont még mindig nem tudott a világbajnoki címért harcolni.

Bővebben

Leclerc: Miért tartott ennyi ideig a biztonsági autó beküldése?

A Ferrari monacóija pilótája néhány versenytársával együtt nem értette, miért telt hosszú másodpercekbe, mire Max Verstappen defektje és balesete után a pályára küldték a safety cart.

Bővebben

Carlos Sainz az Audinál folytathatja - RallyFans.hu

Hamarosan jöhet a bejelentés az Audi 2022-es felállásáról. Carlos Sainz három különböző márkával (Volkswagen-2010, Peugeot-2018 és Mini-2020) nyert Dakar Rally-t. Most készen áll, hogy újabb fejezetet kezdjen. Napokon belül aláírhat az Audihoz a 2022-es Dakar Rally-ra, amit Szaúd-Arábiában rendeznek. Az 59 éves spanyol versenyző ezekben a napokban a Minivel az Andalúz Rally-n indul. Ott mondta a következőket a médiának: „A tervem az,

Bővebben
2021-06-13 01:32:38