Alesi szerint Newey jelenti a különbséget

Jean Alesi biztosra veszi, hogy a Mercedes nem követi el még egyszer ugyanazt a hibát, amit a 2022-es autó tervezésekor vétettek. Arra is kitért, hogy szerinte a Red Bull Adrian Newey miatt ilyen erős.

Motosport.com
  • 2023.01.15. 12:30

Kapcsolódó hírek

Adrian Newey dönti el az F1-es vb-címet?

Jean Alesi szerint nem Verstappen és Leclerc párharca számít, mert Adrian Newey a döntő faktor ebben a csatában. Rajta múlik minden.

Bővebben

Renger van der Zande: Látni a különbséget Max és Lewis Hamilton között - F1Hírek

Renger van der Zande úgy véli, Lewis Hamilton egyre idősebb lesz és a lendületéből is veszíthet majd. Szerinte most jól látni a különbséget Max Verstappen és a Mercedes pilótája között. A tavalyi szezon fergeteges bajnoki csatája után Max Verstappen idén simán behúzta a mésodik világbajnoki címét. A Japán Nagydíjon bebiztosította újabb bajnoki trófeáját. A Red […]

Bővebben

Alesi szerint könnyen megkerülhető a költségvetési plafon

Jean Alesi, a Ferrari Forma-1-es csapatának egykori pilótája is megszólalt költségvetési plafon-ügyben, szerinte a szabályozással az a probléma, hogy könnyen ki lehet játszani.

Bővebben

Hamarosan megveheted Jean Alesi 1991-es F1-es Ferrariját egy árverésen

A Ferrari 643-as, amellyel Jean Alesi francia autóversenyző is elindult, februárban kerül árverésre az RM Sotheby's párizsi árverésén.

Bővebben

Newey szerint Verstappent megbélyegezték a Hamilton elleni küzdelem során - F1VILÁG.HU

A kétszeres világbajnok Max Verstappent méltatta legutóbbi interjújában a Red Bull Forma-1-es csapatának főtervezője, Adrian Newey.F1VILÁG.HU - Hírek

Bővebben

Newey szerint itt nyújtotta a legjobbját Verstappen

A 2021-es szezon kiélezett bajnoki küzdelme után 2022-ben Max Verstappen domináns teljesítménnyel szerezte meg a második világbajnoki címét. Adrian Newey szerint a holland a Magyar Nagydíjon nyújtotta a legjobbját, amikor a technikai gondok ellenére is győzni tudott.

Bővebben

Mi lesz a Red Bull-lal Newey után?

Továbbra is a tervezőzseni az F1-es technikai részleg karmestere Christian Horner szerint, de a csapatfőnök úgy látja: Newey mellett is van bőven képzett szakemberük.

Bővebben

Newey elárulta, annak idején hogyan cserkészte be őt a Red Bull - F1VILÁG.HU

A Red Bull főtervezője, Adrian Newey elárulta, annak idején hogyan édesgette őt magához az osztrák istálló. Mostani felettese, Christian Horner már fiatal kora óta rajongott a neves tervezőzseni munkásságáért.F1VILÁG.HU - Hírek

Bővebben

Newey szerint rossz irányba halad az F1

Minden idők egyik legnagyobb tervezőzsenije, Adrian Newey megkérdőjelezte a Forma-1 jövőjét.

Bővebben

Newey attól tart, nehéz dolga lesz 2023-ban a Red Bullnak - F1VILÁG.HU

Nehéz évre számít 2023-ban a Red Bull főtervezője, Adrian Newey – a szakember szerint a következő idényben a Ferrari mellett a Mercedes is komoly ellenfél lesz majd, ráadásul komoly hátrányt jelenthet majd számukra az, hogy kevesebb időt tölthetnek el a szélcsatornában aerodinamikai teszteléssel.F1VILÁG.HU - Hírek

Bővebben
2023-03-27 10:11:31