RacingLine / Akár 2021-ben is tarthat Ausztria egy második futamot

Kapcsolódó hírek

Ausztria legújabb döntése miatt veszélyben lehet az Osztrák Nagydíj?

Ausztria legújabb döntése akár a Stájer és az Osztrák Nagydíj elmaradását is eredményezheti. Tavaly Spielberg két futammal nyitotta a táncot, ugyanis

Bővebben

Mitropa Kupa 2021-es versenynaptára - RallyFans.hu

A közkedvelt sorozat idei naptára. Magyarországra is jön a sorozat.Tavaly törölték a koronavírus miatt a Mitropa Kupát. A szezon a korábbi évekhez hasonlóan két osztrák versennyel, a Rebenland Rallyeval és a Lavanttal Rallyeval kezdődött volna. Előbbit már törölték a pandémia miatt, utóbbit elhalasztották. Júniusban Magyarországra, a Mecsek Rallyera érkezik a bajnokság.Mitropa Kupa 2021-es versenynaptára:2021. 03. 19-20. Rebenland Rallye (Ausztria) Törölve2021. 04. 09-10.

Bővebben

Brawn: Hamilton hibája még sokat érhet egy szoros bajnoki küzdelemben

A Forma-1 sportszakmai igazgatója, Ross Brawn szerint fantasztikus csata van kibontakozóban Lewis Hamilton és Max Verstappen között a 2021-es bajnoki címért, amely a csapatok 2022-es fejlesztései miatt egész éven át tarthat.

Bővebben

Hét kanyarig tarthat a szombati sprintverseny varázsa

Nincs még egységes álláspont a pilóták között arról, hogyan alakulhat majd a Forma-1 történetének első szombati sprintkvalifikációja, amelynek eredménye kialakítja majd a vasárnapi rajtsorrendet, de könnyen kétarcúvá válhat a holnapi újdonság.

Bővebben

Elektromos Forma–1 2035-től? Egy új európai törvény ezt vetítheti előre

Az Európai Bizottság betiltja a belső égésű motorral szerelt utcai autók eladását 2035-től, ez pedig egyfajta előszele lehet annak, hogy merre tarthat majd a sportág a kicsit távolabbi jövőben.

Bővebben

Így állnak az F1-es időmérős párharcok Ausztria után: két nullázás, két nagyon kiélezett állás!

A Forma-1 2021-es szezonjának kilencedik fordulóját követően összegyűjtöttük, hogy hogyan állnak egymás ellen a csapattársak az időmérőn. Két pilóta továbbra is nullára veri „kollégáját”, míg két párharc rendkívül szorosan alakul.

Bővebben

F1-Archív: De Villota maradandóan sérült

Újabb bojkottól tarthat a Formula-1, maradandó sérüléseket szenvedett Maria de Villota, négy kiállással nyer Schumacher, éjszakai versenyt rendezhet Malajzia. Az elmúlt évek július 4-én leközölt F1-es híreiből válogattunk.

Bővebben

McLaren: Ausztria megmutatta, mekkora a valódi lemaradásunk

A McLaren csapatfőnöke, Andreas Seidl szerint a 2021-es Stájer nagydíj remekül megmutatta, hogy mekkora különbség van valójában a két topcsapat, valamint a középmezőny eleje között, miután az 5. helyezett Lando Norris is kört kapott Max Verstappentől.

Bővebben

Marko: Gasly nem megy az Alpine-hoz

Dr. Helmut Marko cáfolta azokat a pletykákat, amelyek szerint Pierre Gasly az Alpine-hoz tarthat. A 25 éves Gasly a Red Bull elsőszámú csapatához való

Bővebben

Hivatalos: mégsem lesz Török Nagydíj, ismét duplázik Ausztria!

Sajnos a BL-döntő áthelyezése után várható volt, és a mai napon hivatalossá is vált, hogy a júniusban mégsem látogat el a Forma-1 Törökországba, ehelyett ismét egy dupla osztrák versennyel töltik fel a naptárat.

Bővebben
2021-09-17 19:30:44