Kapcsolódó hírek

Acosta és Fernández: Eltérő célok, azonos motiváció

A Red Bull KTM Ajo csapat két Moto2-es versenyzője, Pedro Acosta és Augusto Fernández eltérő elvárásokkal érkezik Silverstone-ba. Míg Fernández a győzelemre törekszik, addig Acosta visszazökkenne a bajnokság körforgásába.

Bővebben

Acosta bátyjaként tekint Gardnerre

Pedro Acosta nagy rajongója Kevin Schwantznak, az 1993-as 500 köbcentis világbajnoknak, de a MotoGP jelenlegi mezőnyében is van egy versenyző, akit nagyra tart: kedves barátja, Remy Gardner.

Bővebben

Acosta nem indulhat Silverstone-ban

A spanyol Moto2-es pilóta, Pedro Acosta nem indulhat a gyorsasági motoros világbajnokság hétvégi Brit Nagydíján, miután nem kapta meg az orvosi engedélyt a combcsonttörés után, ami miatt már a nyári szünet előtt kihagyta a Holland Nagydíjat.

Bővebben

Acosta: Cél a 100%-os teljesítmény

Pedro Acosta jelenleg otthon, Murciában lábadozik combcsonttöréséből, amelyet a holland futam előtti motokrossz edzésen szenvedett.

Bővebben

Pedro Acosta nem akar elsietni semmit

Pedro Acosta 2020-ban megnyerte a Red Bull Rookies Cup-ot, 2021-ben pedig minden idők legjobb világbajnoki debütálását produkálta. Hogyan tovább?

Bővebben

Lábát törte, így kihagyja a holland TT-t Pedro Acosta - P1race.hu

A Moto3-as világbajnok, a Moto2-ben idén újoncként már futamot is nyerő Pedro Acosta egy edzésen szenvedett lábtörést, így meg kell műteni.

Bővebben

Acosta: Nagyszerű lesz a szezon vége

Pedro Acosta 18 évesen és 4 naposan szerezte meg Moto2-es pályafutása első futamgyőzelmét. A spanyolnak futamok óta ért egy jó eredmény, most végre pontokra is válthatta.

Bővebben

Mugello: Acosta a Moto2 legfiatalabb futamgyőztese - P1race.hu

Pedro Acosta történelmet írt Mugelloban, miután a kategória legfiatalabb futamgyőztese lett, ráadásul a hetedik különböző ebben a szezonban.

Bővebben

Villeneuve: Ricciardo ideje lejárt a McLaren-nél - F1Hírek

Az 1997-es Forma-1-es világbajnok, Jacques Villeneuve úgy véli, hogy a Mclaren csalódhatott Daniel Ricciardo-ban. Lehet, hogy az ausztrál ideje lejárt a wokingi csapatnál? Jacques Villeneuve szerint Daniel Ricciardo ideje lejárt a Mclaren-nél. Az 1997-es F1-es világbajnok szerint Zak Brown vezérigazgató legutóbbi megjegyzései arra utalnak, hogy keresik az ausztrál utódját. Daniel Ricciardo eddig csak szenvedett. Lando […]

Bővebben

Hamilton: Még nincs itt az ideje, hogy a 2023-as autóra koncentráljunk

A Mercedes hétszeres világbajnoka szerint először meg kell érteniük, mik okozzák az idei autójuk problémáit, mielőtt belefognának egy másik megépítésébe, mert azzal megint hibázhatnának.

Bővebben
2022-09-25 17:37:58