A Yamaha sztárja elmondta, mire nem volt lehetősége az előző szezonban

Annak ellenére, hogy az elmúlt szezon róluk szólt, Fabio Quartararo és Francesco Bagnaia még nem vívott „nagy csatát” egymással a pályán.

P1race
  • 2023.03.18. 12:15

Kapcsolódó hírek

Sainz tavaly még nem állt készen a vb-címre

Elismerte a Ferrari F1-es pilótája, az előző szezonban nem állt készen arra, hogy harcba szálljon a bajnoki címért. Carlos Sainz úgy érzi, sokáig tartott, mire alkalmazkodni tudott a 2022-es autóhoz.

Bővebben

A Yamaha csapatfőnöke elmondta, mit tart a bajnoki cím kulcsának - P1race.hu

Kedden hivatalosan is bemutatkozott a Yamaha 2023-as gyári csapata a 2023. Massimo Meregalli csapatfőnök elmondta véleményét a közelgő szezonnal kapcsolatban.

Bővebben

A Yamaha felülmúlta Quartararo várakozásait, szerinte idén esélyesek lesznek

A Yamaha gyári versenyzője, Fabio Quartararo úgy véli, hogy a 2023-as MotoGP-szezonban már képes lesz felvenni a harcot a Ducatival. A szombati tesztnapon a 4. helyet sikerült megszereznie.

Bővebben

A Yamaha sztárja elárulta, milyen változtatásra kényszerítette őt a sérülése - P1race.hu

Fabio Quartararót valamelyest hátráltatta a sérülése a felkészülésben, de így is egyértelműen a vb-cím visszaszerzése a célja.

Bővebben

Íme a Yamaha 2023-as versenymotorja! (Kép)

A Yamaha lett az első csapat a MotoGP-ben, amelyik megmutatta, milyen festéssel áll rajthoz a 2023-as szezonban. Fabio Quartararo és Franco Morbidelli Indonéziában, Lin Jarvis közreműködésével rántotta le a leplet az idei konstrukcióról, amely kifejezetten látványosra sikeredett.

Bővebben

Főnöke Rossihoz hasonlította, de nem akar elődje útjára lépni a Yamaha sztárja - P1race.hu

Fabio Quartararo elárulta, nem akarja túlságosan elhúzni a pályafutását, a rekordok pedig nem érdeklik különösebben.

Bővebben

Leszállt az éj, Rossi pedig eltűnt a ködben a nedves aszfalton – eddig nem hallott sztori került elő - P1race.hu

Egy olasz újságíró felidézte egy Valentino Rossival közös kalandját, amikor a Yamaha sztárja nem túl biztonságos körülmények között ült motorra.

Bővebben

A Yamaha csapatfőnöke elmondta, mi az elvárás küszködő versenyzőjével szemben - P1race.hu

Franco Morbidelli egyre nagyobb nyomás alatt áll. Vagy bizonyít 2023-ban, vagy elengedi a kezét a Yamaha. Vajon mennyi ideje maradt az olasz versenyzőnek a bizonyításra?

Bővebben

„Eddig zéró hibát követtem el” – sosem volt ilyen magabiztos szezon előtt Gasly

Az új Alpine passzol Pierre Gasly igényeihez, de a teszt még így sem lesz elég, bele fog telni pár nagydíjba, mire kiismeri az autó irányítását és leküzdi a berögződéseket előző csapatától.

Bővebben

Az előző motornak annyi – Norris

Szoros csatára számít a középmezőnyben a brit versenyző, akinél több erőforrás-alkatrész is cserére szorult a versenygépében. Lando Norris esetében összesen öt elemet kellett kicserélni, köztük a belső égésű motort, mivel az előző teljesen tönkre ment a pilóta elmondása szerint.

Bővebben
2023-03-27 08:29:53