Motosport.com / A Nürburgring már jelezte: felőlük jöhet az újabb F1-es viadal

A Nürburgring már jelezte: felőlük jöhet az újabb F1-es viadal

A 2021-es előzetes versenynaptáron már módosítani kellett, Ausztrália novemberre került, Kína helyzete pedig ismét kérdéses. A nürburgringi pálya máris jelezte, hogy rövid távon nyitottak lennének egy idei futamra is, ha már tavaly visszakerültek.

Motosport.com
  • 2021.01.19. 20:30

Kapcsolódó hírek

Nem lesz idén F1-es verseny helyszíne a Nürburgring

Bár Németország nem szerepel a versenynaptárban, az esetleges változások miatt igenis képbe jöhet egy verseny, de az már biztos, hogy nem a Nürburgring

Bővebben

Vernay húzta be a WTCR 2. futamát a Nordschleifén, Tassi a negyedik lett

Alig lett vége az első versenynek, melyet Tiago Monteiro nyert, már jött is a második viadal a híres Nürburgring-Nordschleifén. A főfutamon ezúttal a versenyzők a pénteki időmérő végeredményének megfelelő sorrendben vághattak neki a szintén három körből álló futamnak.

Bővebben

A Nürburgring szívesen látná az F1 mezőnyét - F1Hírek

Még idén is változhat az F1 programja. Nürburgring 2021-ben is kész vendégül látni a királykategória mezőnyét, ha felszabadul egy hely a naptárban. A nürburgringi pálya 2020-ban újra feltűnt az F1 naptárában, mivel koronavírus-járvány miatt számos helyszínt törölni kellett. Imola és a Portugál pálya idén is helyet kapott, de német helyszín nem. A német szerezők készek […]

Bővebben

A Nürburgring, mint beugró helyszín? Ez még a pályának is új volt

Az imolai paddockban egyre több pletyka kezdett el terjedni a Forma-1 2021-es versenynaptárának további alakulásáról, a kalapba pedig most bekerült a Nürburgring is, a helyszíni szervezők nagy meglepetésére.

Bővebben

Kubica: a Nürburgring van olyan jó, mint a Forma-1

Az Alfa Romeo tartalékpilótája, indul az Európai Le Mans Sorozatban, és ezenkívül Kubica kinézta magának a Nürburgring endurance szériáját is 2021-re.

Bővebben

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a 'Nürburgring királynője'

A német versenyzőnő, Sabine Schmitz, aki sokszor feltűnt a legendás ’Top Gear’ című tévéműsorban is, 51 éves korában elhunyt. Schmitzt sokan úgy ismerték, mint a „Nürburgring királynője.”

Bővebben

A Nürburgring hivatalos gumiszállító partnere lett a Goodyear

A Goodyear lett a Nürburgring hivatalos abroncsszállító partnere; így még jobban elmélyült az együttműködésük.

Bővebben

A Nürburgring idén is szívesen rendezne F1-es futamot - F1Hírek

A Nürburgring pálya tisztviselőivel még nem vette fel a kapcsolatot idén az F1. Elmondásuk szerint készen állnak egy futam megrendezésére. A német helyszín 2013 óta először rendezhetett F1-es futamot. Októberben rendezték meg ugyanis az Eifel Nagydíjat. Tavaly Mugello, Imola, Portimao és Istanbul Park is otthont adhatott az F1-nek. Ezek a helyszínek nem szerepeltek a 2020-as […]

Bővebben

A Nürburgring idén is szívesen rendezne F1-es versenyt — F1VILÁG.HU

Idén is készen áll a Forma-1-es versenyrendezésre a Nürburgring – a német versenypálya a koronavírus-járvány miatt tavaly ismét királykategóriás futamot rendezhetett, és 2021-ben sem zárkóznak el ettől.F1VILÁG.HU — Hírek

Bővebben

A Nürburgring készen áll a helyettesítésre 2021-ben is

A Nürburgring újra kész beugrani a Forma-1 versenynaptárába helyettesítőként. Tavaly a Német Nagydíj korábbi helyszíne újra szerepelhetett.

Bővebben
2021-09-17 19:02:03