Szelarnyek.com / A név árnyékában – Mick Schumacher portré

A név árnyékában – Mick Schumacher portré

A Formula 1 az elmúlt 70 évben legendás történetekkel ajándékozta meg az emberiséget. Ezek közül pedig talán a legszebb, amikor feltűnik egy világbajnok sarja és apja útját követve harcba száll a világbajnoki cím elhódításáért. Ilyen történet Mick Schumacheré is, a német fiú azonban messze nem váratlanul jelent meg a száguldó cirkusz aszfaltcsíkján. Korán kezdte A […]

Szelarnyek.com
  • 2022.01.12. 06:25

Kapcsolódó hírek

Schumacher nyomás nélkül versenyezhetett

Nem érzi úgy Mick Schumacher, hogy nagy teher lett volna rajta a tavalyi esztendőben. A fiatal pilóta 2021-ben mutatkozhatott be, ám véleménye szerint nem volt igazán nehéz helyzetben.

Bővebben

Nyomás nélkül futhatott könnyű újoncévet Mick Schumacher

Nem új szerződésért kellett hajtania 2021-ben, így Schumacher a szó pszichológiai értelmében egyszerűbb évet futott, kevesebb problémával.

Bővebben

Räikkönen elárulta, mi lesz a következő nagy projektje

A Jégember ugyan visszavonult a Forma-1-ből, de a motorsportban marad a Räikkönen név ezentúl is. A finn versenyző...

Bővebben

Schumacher: Néha nem értem Steiner vicceit

Parc Fermé

Bővebben

Schumacher: Eltúlozták a rivalizálást Nyikitával

Más csapattársaknak is voltak súrlódásaik, de a Haas duója kapta a rivaldafényt – vélekedett Mick Schumacher, aki arról is beszélt, az F1-ben miért érzi jobban otthon magát, mint más sorozatokban.

Bővebben

F1-Archív: 2012 után is maradhat Schumacher

Visszavonulásáról és a nyolcadik vb-címről beszélt a Mercedes németje, Ricciardo szerint a McLaren-Honda lehet a nagy meglepetés, Bianchi a Force Indiánál, Priaulx Williamst tesztel, Jos Verstappen pedig kiszorul az F1-es mezőnyből. Ezek voltak a fő hírek január 27-én.

Bővebben

Schumacher imádja a Forma–1 innovatív oldalát

A Haas versenyzője, Mick Schumacher beszélt arról, hogy imádja látni a Forma-1-ben zajló innovációkat.

Bővebben

Jótékonysági futballmeccsen vett részt Charles Leclerc

Mindannyian jól tudjuk, hogy a Forma-1-es versenyzők nagy része szeret focizni. Anno Michael Schumacher volt az első olyan versenyző és az idő múlásával

Bővebben

12 éve tért vissza a Forma–1-be a Mercedes

2010-ben a mai napon, azaz január 25-én történt, hogy a Mercedes gyári istállóként újra Forma–1-es csapattá vált. Akkor persze még egészen más volt a helyzetük, de Nico Rosberg és Michael Schumacher elkezdték lerakni a mai sikerek alapjait.

Bővebben

Eladó Michael Schumacher egykori utcai Mercedese

A hétszeres világbajnok Michael Schumacher a Ferrarinál elért sikerek után – pár év kihagyást követően – visszatért egykori, még a Forma-1 előtti márkájához, a Mercedeshez.

Bővebben
2022-01-28 00:39:24