F1világ / A Mercedesnek „ígéretes teóriája” van a küszködéssel kapcsolatban — F1VILÁG.HU

A Mercedesnek „ígéretes teóriája” van a küszködéssel kapcsolatban — F1VILÁG.HU

„Igazán ígéretes” teóriája van a Mercedes Forma-1-es csapatának arra vonatkozóan, hogy miért nem szerepelt jól W12-es kódjelű versenyautója a legutóbbi versenyhelyszíneken.F1VILÁG.HU — Hírek

F1világ
  • 2021.06.10. 15:04

Kapcsolódó hírek

A Mercedes egy „nagyon ígéretes” elméletet talált a gyengélkedésének okaira

A Mercedes Forma-1-es csapatának leendő technikai igazgatója, Mike Elliot szerint a kísérletezéseik során találtak egy „nagyon ígéretes” elméletet arra, miért szenvedtek az elmúlt két versenyen, és reményeik szerint azon az úton haladva megoldhatják a W12-t jellemző problémákat.

Bővebben

Binotto támogatja az „ígéretes” sprintversenyek ötletét

A Ferrari csapatfőnke, Mattia Binotto reménykedik abban, hogy a Forma-1 képes lesz véglegesíteni a szombati sprintversenyek ötletét 2021-ben, mivel szerinte „ígéretes” a terv.

Bővebben

Horner: A Mercedesnek csak egy körön van problémája

Monaco után Bakuban is szárnyal a Red Bull, hiszen az utcai pályán megtartott 2. szabadedzésen a Milton-Keynes-i alakulat autói sajátították ki az első sort. Horner szerint a Mercedesnek egy körön van csak problémája.

Bővebben

„A Mercedesnek meg kell ölelnie Bottast, figyelniük kell rá!”

A Mercedes versenyzője, Valtteri Bottas rendkívül gyenge versenyhétvégén van túl, amelynek következtében a pontverseny hatodik pozíciójába csúszott vissza. A Mercedes motorsport-részlegének korábbi elnöke szerint a Mercedesnek meg kell ölelnie Bottast.

Bővebben

Schumacher szerint Bottas komoly gondot okoz a Mercedesnek

Ralf Schumacher szerint Valtteri Bottas teljesítménye komoly problémát jelent a Mercedesnek a jövőre nézve, hiszen a finn láthatóan nem képes következetes teljesítményt nyújtani.

Bővebben

A Mercedesnek is módosítania kell a Francia Nagydíjig a hátsó szárnyán

Toto Wolff elárulta, hogy bizonyos módosításokat a Mercedesnek is végre kell hajtania a hátsó szárnyán a Francia Nagydíj előtt. A flexibilis elemek

Bővebben

Hamilton: Valtteri-t békén kellene hagyni, hogy végezze a dolgát - F1Hírek

Lewis Hamilton szerint túl sok negatív véleményt írnak Valtteri Bottas-ról. A hétszeres bajok szerint a Mercedesnek semmi oka nincs arra, hogy változtasson a pilótafelállásán. Lewis Hamilton úgy véli, hogy semmi oka nincs a Mercedesnek változtatnia a pilótafelállásán. Bottas-al évről évre hozzák az eredményeket, és a kapcsolatuk is kiemelkedő. A hétszeres bajnok megvédte csapattársát. Hamilton is […]

Bővebben

A Mercedesnek hamarosan „fájdalmas” döntést kell meghoznia

A Mercedesnek néhány héten belül el kell döntenie, hogy a 2021-es, vagy inkább már a 2022-es autó fejlesztési munkálataira helyezzenek nagyobb hangsúlyt. A választás nehézségéről Toto Wolff nyilatkozott.

Bővebben

Alonso: A kiesésig jól szórakoztam — F1VILÁG.HU

Nem úgy sikerült Fernando Alonso Forma-1-es visszatérése, ahogy a spanyol szerette volna, azonban az Alpine pilótája szerint ígéretes szezonnak néznek elébe. F1VILÁG.HU — Hírek

Bővebben

Wolff ezúttal nem várna januárig a szerződésekkel

Ugyan sokáig tartott, de végül sikerült megegyeznie Lewis Hamiltonnak és a Mercedesnek a közös folytatásról, ám a felek csak egyetlen évre állapodtak meg, Ugyan sokáig tartott, de végül sikerült megegyeznie Lewis Hamiltonnak és a Mercedesnek a közös folytatásról, ám a felek csak egyetlen évre állapodtak meg, tehát lassan kezdhetnek tárgyalni a 2022-es szerződéről.

Bővebben
2021-06-13 01:54:49