A Mercedes technikai vezetője szerint megkérdőjelezhető az új szabályok jótékony hatása

A csillagosok technikai igazgatója, Mike Elliot nincs meggyőződve arról, hogy a Forma–1 tavaly bevezetett új szabályai „sokkal szorosabb” versenyzést eredményeztek.

Motosport.com
  • 2023.02.02. 13:32

Kapcsolódó hírek

Stuck: a Red Bull büntetésének semmi hatása nem lesz a 2023-as szezonra

Az egykori F1-es pilóta Hans-Joachim Stuck szerint semmi hatása nem lesz a 2023-as szezonra a büntetésnek, amelyet a Red Bull kapott a 2021-es költségsapka átlépéséért.

Bővebben

Epikus szezon vár ránk 2023-ban Button szerint

Jenson Button szerint 2023-ra a költségsapka, illetve az új technikai szabályok hatása egy fokkal jobban lesz érezhető, ez pedig izgalmas szezonban nyilvánulhat meg.

Bővebben

Steiner: Binotto azt mondta, hogy „bombasztikus” a Ferrari 2023-as motorja

A Haas főnöke, Günther Steiner jó híreket kapott a Ferrari hamarosan távozó csapatfőnökétől, Mattia Binottótól a Ferrari 2023-as projektjét illetően így reméli, hogy az az ő teljesítményükre is jótékony hatással lesz.

Bővebben

179 km/órával hajtott 50-es táblánál az F2-es pilóta, kérdéses a sorsa

A belga F2-es versenyző, Amaury Cordeel elvesztette a jogosítványát, miután közúton 179 km/órával hajtott, az pedig kérdéses, hogy milyen további következmények várnak rá.

Bővebben

A Mercedes szerint lesz hatása a Red Bull szélcsatornás korlátozásának - F1VILÁG.HU

Komoly előnyt jelenthet a Mercedes Forma-1-es csapata számára, hogy több mint 25 százalékkal több időt tölthetnek majd el szélcsatornás fejlesztésekkel 2023-ban, mint az idei világbajnok Red Bull Racing.F1VILÁG.HU - Hírek

Bővebben

Hamarosan a mezőny fele bajnokesélyes lesz?

A költségvetési plafont 2021-ben vezették be a Forma-1-ben, és mindenféleképpen kell néhány év, hogy a hatása megmutatkozzon, viszont amint ez megtörténik, Zak Brown szerint ennek könnyen látható jelei lesznek.

Bővebben

Ő volt az, aki helyrepofozta a Red Bull hozzáállását

Adrian Newey szerint David Coulthard hatása volt az, ami a Red Bull Forma-1-es csapatát egy komolyan vehetetlen gittegyletből a mai csapattá kovácsolta és meggyőzte arról, hogy segítenie kell ebben a munkában.

Bővebben

Felfedték a McLaren hiányosságait az év eleji problémák

A 2022-es F1-es szezon elején tapasztalt fékproblémák hatása egész évben végigkísérte a wokingi istállót: Andreas Seidl csapatvezető szerint ez rávilágított arra, milyen téren vannak hátrányban.

Bővebben

Még Newey is meglepődött azon, amivel a Mercedes előrukkolt idén - F1VILÁG.HU

Még Adrian Newey is meglepődött a Mercedes 2022-es versenyautóján – ezt ő maga árulta el a minap, elismerve, hogy bizony elsiklottak egy kiskapun az idei technikai szabályok tanulmányozása során.F1VILÁG.HU - Hírek

Bővebben

A Red Bull a büntetés ellenére is támogatja a költségkorlátozási szabályokat - F1Hírek

A Red Bull büntetést kapott a 2021-es pénzügyi szabályok megsértése miatt. Christian Horner csapatfőnök továbbra is a költségplafon elveinek híve. Úgy véli azonban, hogy bizonyos területeken még dolgozni kell. Christian Horner támogatja a költségplafon szabályait. Még annak ellenére is, hogy Red Bull-t büntetéssel sújtják a pénzügyi szabályok megsértése miatt. A Milton Keynes-i székhelyű csapatot 7 […]

Bővebben
2023-06-03 10:52:52