A hőség és az égetően forró gumi sem állította meg Kalifornia királyát

Az 1960-as évek sztárja, a történelem egyik legsokoldalúbb autóversenyzője, Dan Gurney a NASCAR-ban is ment néhány alkalommal, természetesen sikerrel. Sok

500miles
  • 2023.01.14. 11:50

Kapcsolódó hírek

Kerékpárversennyel égette el az ünnepi kalóriákat Bottas és párja

Ausztráliában, barátnőjénél tölti a forró, nyári ünnepeket Valtteri Bottas. A kellemes időjárás pedig nagyban segít neki, hogy a legfontosabb hobbijának, a kerékpározásnak is hódoljon.

Bővebben

Az FIA felülvizsgálja a fekete-narancs zászló használatát - F1VILÁG.HU

Forró beszédtémává vált a múlt heti Amerikai Nagydíjon a meglazult alkatrészekkel versenyző autók kérdése a Forma-1-ben, amire reagálva a Nemzetközi Automobil Szövetség vizsgálatot indított.F1VILÁG.HU - Hírek

Bővebben

Bottas versenyét is a kemény gumi tette tönkre

Sokáig nagyon jól állt a rutinos finn Mexikóban, de a kemény abroncs rossz választásnak bizonyult az Alfánál is. Egy pontocskát azért összekapart Bottas, de ebben a versenyben több volt.

Bővebben

Kovalainent egy fa állította meg a Lappföld Ralin

Parc Fermé

Bővebben

Phillip Island: Lópezt a hosszú körös büntetés sem állította meg

Rendkívül szoros volt a pontverseny a Moto2-es kategória mezőnyének rajtja előtt. A tegnapi kvalifikáció siralmasan sikerült Ai Ogurának. Vajon sikerült megszorongatnia Fernándezt?

Bővebben

Mazepin a visszatérést tervezgeti, itt versenyezhet 2023-ban

Nyikita Mazepinnek februárban köszönte meg szolgálatait a Haas, miután az orosz-ukrán háborús helyzet választás elé állította őket. Az orosz pilóta még nem mondott le a Forma-1-es visszatérésről, most pedig az is kiderült, hogy versenyezhet jövőre.

Bővebben

Domenicali állította le az FIA elnökének "kínos" beszédét

Horner az FIA díjkiosztó gáláján átvette a Red Bull 2022-es konstruktőri trófeáját. A díjat az FIA elnöke, Mohammed ben Sulayem adta át

Bővebben

Binotto távozása lehetetlen helyzet elé állította a Ferrarit a 2023-as F1-es szezon előtt

Mattia Binotto lett a Ferrari másfél évtizede tartó útkeresésének legújabb bűnbakja, miután a 2022-es szezon alatt könnyű célponttá vált a Forma-1 legbefolyásosabb csapatának csapatfőnökeként. A menesztésének hírére egyesek elégedetten csettinthetnek, miközben a Ferrarinak ismét sikerült lehetetlen helyzetbe hoznia magát a 2023-as Forma-1-es szezon előtt.

Bővebben

Az F1 tagadja, hogy törölték volna a Kínai nagydíjat-t - F1Hírek

A Forma-1 szóvivője cáfolta azokat a híreket, amelyek szerint a Kínai Nagydíjat törölték. Azt állította, hogy a sportág továbbra is figyelemmel kísérik a Kínában zajló eseményeket. 2019-ben volt utoljára Kínai Nagydíj. A 2020-as futamot elhalasztották, majd törölték. 2021-ben több helyszín visszatért a naptárba, de a kínait még mindig törölni kellett. A 2023-as versenynaptárban, de megrendezése […]

Bővebben

Marc Márquez: Egy lépés előre kevés. Kettő kell

A múlt keddi valenciai teszt után a MotoGP sztárjai megkezdték a téli szünetet. Marc Márquez nagy feladat elé állította a Hondát a majdani sepangi teszten.

Bővebben
2023-03-27 09:00:21