A Haas nem fogja elsietni az új szponzor felkutatását a Rich Energy és az Uralkali botrányai után

Günther Steiner elárulta, hogy a Haas nem akarja elsietni az új Forma-1-es szponzori szerződéseket, hogy elkerülje, hogy olyasmibe menjenek bele ismét, amit félév múlva megbánnak.

Motosport.com
  • 2022.04.22. 09:40

Kapcsolódó hírek

Steinert nem lepte meg a Rich Energy-sztori újabb felvonása

A Haas csapatfőnökét, Günther Steinert is megkérdezték nemrégiben arról, hogy mit gondol a Rich Energy-sztori újabb felvonásáról – ismét szerződést bontottak egy motorsport-csapattal.

Bővebben

A Rich Energy most épp a brit Superbike-ban csinál hülyét magából

Úgy kommunikálta le a Rich Energy a BSB-éllovassal kötött szponzori megállapodásának felmondását, hogy azt egyébként nem is ők kötötték.

Bővebben

A Haas lassan bejelenti új főszponzorát? - F1Hírek

A Haas a következő hónapokban új főszponzort jelenthet be. Ezt Günther Steiner erősítette meg. A csapatfőnöke elárulta, hogy a háttérben zajlanak a tárgyalások. A Haas-nak eddig nem volt szerencséje egy névadó szponzorokkal sem. Az elmúlt években két komoly támogató is érkezett a csapathoz. A Rich Energy, majd később az Uralkali vállalatával is viharos körülmények között […]

Bővebben

Haas: Az eredményeink mutatják, hogy nem kell elsietni a fejlesztéseket

A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner szerint csapata mostani tempója igazolja, hogy nem érdemes elsietni a fejlesztéseket a 2022-es autókon.

Bővebben

Te felismered az F1-es csapatokat egy-két szponzor alapján?

Nem régiben a Tiktokon "játszottunk" veletek egy kicsit, hogy kiderüljön, mely csapatokat tudjátok felismerni néhány szponzor alapján.

Bővebben

Pedro Acosta nem akar elsietni semmit

Pedro Acosta 2020-ban megnyerte a Red Bull Rookies Cup-ot, 2021-ben pedig minden idők legjobb világbajnoki debütálását produkálta. Hogyan tovább?

Bővebben

Gene Haas nem adja el a Haas csapatot - F1Hírek

Güenther Steiner, a Haas csapatfőnöke elárulta, hogy Gene Haas szándékait. Az amerikai tulajdonos elkötelezett az F1 mellett és nem szeretné eladni csapatát. Olyan pletykákról is hallani lehetett, miszerint a Haas eladóvá válik. A Haas csapatfőnöke, Guenther Steiner azt mondta, hogy Gene Haas nem akarja eladni az amerikai istállót. Az amerikai üzletember hosszútávon elkötelezett az F1 […]

Bővebben

Adrien Van Beveren a Hondánál folytatja - RallyFans.hu

Hivatalos lett hol folytatja a francia motoros. Februárban beszámoltunk róla, hogy a Yamaha nem folytatja a tereprali programját, így Adrien Van Beveren is kénytelen volt új csapat után nézni. Az új csapata a Monster Energy Honda Team lesz, ahol Ricky Brabec, José Ignacio Cornejo és Pablo Quintanilla csapattársa lesz. „Nagyon örülünk ennek a bejelentésnek, és már túl is vagyunk az első

Bővebben

Villanások és erős tempó, de balszerencsés döntő Molnár Martin harmadik Eb-futamán

Leggyorsabb kör és felzárkózás után a gumik babráltak ki az Energy Corse versenyzőjével a kristianstadi gokart Eb-n

Bővebben

Giovinazzi újra F1-es autóba ülhet - F1Hírek

Antonio Giovinazzi visszatér. Az olasz pilóta F1-es autóba ülhet a Balga Nagydíj hétvégéjén. Giovinazzi a Haas versenyautóját fogja vezetni Olaszországban és Amerikában. Antonio Giovinazzi a Haas Forma-1-es csapat autóját fogja vezetni. A hírek szerint mindkét szabadedzésen lehetőséget kap. Az olasz versenyzett már az F1-ben, de tavaly nem talált magának helyet. Idén a Formula-E sorozatban versenyez. […]

Bővebben
2022-11-29 08:55:40