„A Forma-1 mindenről szól, csak a versenyzésről nem” – Ganassi

Az óceán két oldala között dúl a háború, az FIA nem engedi a Forma-1 közelébe sem az amerikai pilótákat, sem az Andretti-Cadillac kettőst.

500miles
  • 2023.03.17. 12:11

Kapcsolódó hírek

Ecclestone: Az F1 Amerikában kezd színjáték lenni...

Bernie Ecclestone úgy véli, hogy a Forma-1 már jó ideje inkább a színjátékról szól, semmint a versenyzésről, ami nem tesz jót a sportágnak. Az egykori F1-vezér azt is hozzátette, hogy az USA és Németország között egyre jobban kiéleződik az ellentét.

Bővebben

Cassidy tesztelési lehetőséget kapott a Ganassi-tól

A Formula E győztes, Nick Cassidy még ebben a hónapban kipróbálhatja majd a Chip Ganassi Racing egyik autóját.

Bővebben

F1-Archív: Ecclestone kételkedik Rossiban

Homokvihar a bahreini teszten, Heidfeldet kipróbálja a Kubicát elveszítő Lotus-Renault, Verstappen perelheti az Arrowst, sztártervezők visszatérése a hírekben: ennyi mindenről olvashattunk február 11-én az évek során.

Bővebben

Így szól a McLaren 2023-as F1-es autója! (videó)

A jelek szerint jól halad az új szezonra való felkészüléssel a McLaren Forma-1-es csapata, ugyanis a wokingi alakulat beindította az MCL37-est, így hallhatjuk, hogyan szól az idei autójuk.

Bővebben

A McLaren versenyzőjét egyáltalán nem érdeklik a pletykák

Két szerződéses botrányban is érdekelt volt tavaly a McLaren, az F1-ben Oscar Piastri és az Alpine, az IndyCarban pedig Álex Palou és a Chip Ganassi Racing voltak a további érdekelt felek az ügyben.

Bővebben

A legnagyobb kihívó a bajnokot másolná új húzásával

A Ganassi válaszlépésre készül a Penske kockázatos húzására. A bajnokcsapat tavaly mindhárom pilótája kimagaslóan teljesített, ezzel igazolva a Kapitány korábbi döntését.

Bővebben

Szokatlan problémával szembesült az Európából érkező újonc

Az eheti, Thermal Clubban tartott IndyCar teszten a Ganassi újonca, Marcus Armstrong is részt vett, és bár az autó tetszett neki, nem minden ment probléma nélkül.

Bővebben

Az élmezőny ülése, amiért Ferrari-pilóták versenyeznek

Bár még van gazdája, máris sorban állnak az Chip Ganassi üléséért a jelentkezők. De a McLaren és Álex Palou tavalyi botránya után még egy év, míg felszabadul a hely.

Bővebben

IndyCar: Takuma Sato a Chip Ganassi Racinggel folytatja -

Megerősítésre került az NTT IndyCar Series utóbbi hónapjainak legrosszabbul őrzött titka.

Bővebben

Kiderült, hol folytatja karrierjét a korábban az F1-ben zúzó japán pilóta

A Chip Ganassi kedden bejelentette, hogy Szato Takumát elindítják 2023-ban az IndyCar oválpályás versenyein. Csak ezeken ül autóba a japán, a nem ovál

Bővebben
2023-03-27 08:58:58