Szelarnyek.com / A Ferrarinál a hazai pálya előnye – imolai pályabemutató és futamelőzetes

A Ferrarinál a hazai pálya előnye – imolai pályabemutató és futamelőzetes

Az idény nyitányát a Ferrari nyerte, így ők várhatják előnyből az európai szezonkezdetet. A következő verseny a saját hazai pályájukon lesz és eddigi tudásunk alapján úgy tűnik, hogy Imolában is ők tekinthetők a hétvége favoritjának. Közel sem ideális a Red Bull helyzete, akiket a sprintkvalifikáció visszatérése segíthet a világbajnoki harcban. Az eddig is kérdésekkel teli […]

Szelarnyek.com
  • 2022.04.22. 07:07

Kapcsolódó hírek

A Ferrarinál nem mindenki akarta megünnepelni Sainz győzelmét?

A Ferrari korábbi dolgozója állítja, nem mindenki akart részt venni az ünnepi ceremónián a vasárnapi Brit Nagydíj után. Charles Leclerc a futam alatt

Bővebben

Komoly feszültség a Ferrarinál? Egyes csapattagok állítólag nem akartak ünnepelni

Egy korábbi ferraris csapattag szerint hiába Carlos Sainz Silverstone-ban aratott győzelme, voltak olyanok is az olaszok kötelékén belül, akik eleinte nem voltak hajlandóak részt venni az ünneplésben.

Bővebben

Széthúzás a Ferrarinál? Nem mindenki akarta ünnepelni Sainz győzelmét

A Ferrari korábbi sajtósa saját elmondása szerint megbízható forrásból tudja, hogy az olaszok garázsának egyik fele nem akart megjelenni a díjátadó ceremónián Silverstone-ban.

Bővebben

Áll a bál a Ferrarinál? - F1Hírek

Carlos Sainz nyerte a vasárnapi Brit Nagydíjat. A Ferrari személyzetének több tagja nem kívánt részt venni a pódiumos ceremónián. Erről egy Ferrari beosztottja beszélt. Carlos Sainz 150. F1-es futamán tudott versenyt nyerni a száguldó cirkuszban, amit csak Charles Leclerc kárára tudott megtenni, aki ismét megkérdőjelezte a csapat stratégiai döntéseit. A monacói pilóta Ausztrália után újra […]

Bővebben

Verstappen problémái, utasítások a Ferrarinál – így szólt a rádió Silverstone-ban

Parc Fermé

Bővebben

Új sorozatban debütál a Hungaroringen a magyar pilóta!

A hétvégén a Hungaroringre látogat az Euroformula Open, ahol egy magyar pilóta, Berta Benjamin is ott lesz a mezőnyben, aki hazai pályán debütál a sorozatban.

Bővebben

Horner szerint nem lesz mindenhol erős a Mercedes

A Mercedes erősebb volt Silverstone-ban, mint az idei szezon eddigi versenyein, Christian Horner mégis úgy véli: Lewis Hamilton hazai futamán kívül máshol nem lesz ilyen gyors.

Bővebben

Valentino Rossi különleges ajándékot kapott

A kilencszeres világbajnok hazai közönség előtt brillírozhatott. A Pirelli ez alkalomból egy különleges meglepetéssel készült a számára.

Bővebben

Wolff: Hamilton nyert volna, ha nincs a biztonsági autó - F1VILÁG.HU

A Mercedes Forma-1-es csapatát irányító Toto Wolff úgy látja, Lewis Hamilton megnyerhette volna hazai versenyét, a vasárnapi Brit Nagydíjat, ha a hajrában nem küldik pályára a biztonsági autót.F1VILÁG.HU - Hírek

Bővebben

Élj a lehetőséggel: Szerezz érettségit munka mellett!

A hazai felnőttoktatás egyik legmeghatározóbb szereplőjének számít a most már negyedszázada működő SZILTOP iskolahálózat, melynek négy gimnáziuma van, az egyik ezek közül a 2005-ben létrejött Báthori István Gimnázium (egykori nevén Báthori István Középiskola és Szakiskola).

Bővebben
2022-07-06 20:45:11