A Ducati versenyzője elmondta, miért jelenthet hátrányt neki a MotoGP új formátuma

Az idei szezonra a Ducati nem akármilyen versenyzőpárossal készül. Enea Bastianini és Pecco Bagnaia hatalmas csatákat vívtak 2022-ben. Sokan úgy vélik, nem lesz egyszerű a közös munka egy csapaton belül. Bastianini elmondta, hogy egyelőre nem tisztázódtak a szerepek közte és világbajnok honfitársa között.

P1race
  • 2023.02.07. 09:15

Kapcsolódó hírek

Bautista: Hátrányt jelenthet a súlyom

A Ducati gyári pilótája, Álvaro Bautista immáron világbajnokként érkezett Ausztráliába, és erősen kezdett. A reggeli bukása nem okozott neki különösebb aggodalmat.

Bővebben

Marini kifejtette: Hosszú távon problémát jelenthet-e a Ducati dominanciája?

A Ducati számszerű fölénye a MotoGP világbajnokságban még Jorge Viegas, FIM-elnöknek sem tetszik. A VR46 versenyzője, Luca Marini azonban Ducati-pilótaként nem bánja az olasz gyártó dominanciáját.

Bővebben

Newey attól tart, nehéz dolga lesz 2023-ban a Red Bullnak - F1VILÁG.HU

Nehéz évre számít 2023-ban a Red Bull főtervezője, Adrian Newey – a szakember szerint a következő idényben a Ferrari mellett a Mercedes is komoly ellenfél lesz majd, ráadásul komoly hátrányt jelenthet majd számukra az, hogy kevesebb időt tölthetnek el a szélcsatornában aerodinamikai teszteléssel.F1VILÁG.HU - Hírek

Bővebben

Coulthard: Ricciardo jelenléte komoly veszélyt jelenthet Perezre a Red Bullnál

Az egykori Forma-1-es pilóta David Coulthard szerint Sergio Pereznek csipkednie kell magát, hiszen amennyiben Daniel Ricciardo fel tud töltődni a tartalékpilótai szerepkörben, valós veszélyt jelenthet az ülésére a Red Bullnál.

Bővebben

„A sprint olyan versenyeket kreál, amelyet szeretnek az emberek”

Habár a fogadtatása igen vegyes, az F1 technikai igazgatója megmagyarázta, miért tartanak ki a sprint formátuma mellett.

Bővebben

Kiderült, kinek a testi adottságai jelentik a legnagyobb előnyt, illetve hátrányt a MotoGP-ben

Míg a Moto2 és a Moto3 a minimális súlyt a versenyző és a motor kombinált értékei alapján határozza meg, a MotoGP-ben nem ez az eljárás él.

Bővebben

A „szemétláda” és a „tehetség” – így vélekednek egymásról a gyári Ducati versenyzői

Enea Bastianini a Ducati gyári versenyzőjeként, ráadásul az első számú pilóta, Pecco Bagnaia csapattársaként vág neki a 2023-as MotoGP-szezonnak. Elárulta, hogyan látja az erőviszonyokat közte és honfitársa között.

Bővebben

A Yamaha zárt az élen, a Ducati nagyon lemaradt a MotoGP-szezon első hivatalos napján - P1race.hu

Cal Crutchlow révén a Yamaha zárta az élen a MotoGP-shakedown első napját Sepangban, a Ducati majdnem 1 másodperces hátrányban végzett.

Bővebben

Ezzel a motorral védené meg címét a Ducati, rég nem látott jelenség tér vissza a MotoGP-be (kép, videó) - P1race.hu

A Ducati bemutatta idei MotoGP-versenygépét, a Desmosedici GP23-ast, Francesco Bagnaia pedig fontos döntést hzott.

Bővebben

Több versenyző is változtatást jelentett be az idei MotoGP-szezonra - kép, videó

Az új év kezdete a versenyzői felszerelésben is változásokat jelenthet, így történt ez a MotoGP-világbajnokság néhány pilótája esetében is. Aleix Espargaró és Fabio Quartararo is úgy döntött, hogy új utakat választanak a sisakszponzoráció tekintetében.

Bővebben
2023-03-27 09:44:59