A Ducati versenyfőnöke elmondta, mi az a terület ahol mindig van mit fejleszteni - P1race.hu

A Ducati versenyfőnöke, Gigi Dall'Igna már korán tudta, hogy a motorozás aerodinamikájában sok a kihasználatlan lehetőség.

P1race
  • 2023.03.18. 15:15

Kapcsolódó hírek

Túl sok a Ducati ─ az Aprilia versenyfőnöke intézkedéseket követel az ügyben

Több mint egy éve beszélnek arról, hogy a MotoGP-ben kiegyenlítetlenek az erőviszonyok, hiszen a rajtrácson a nyolc Ducati mellett csak két Yamaha szerepel. Ezt a helyzetet a FIM, a Dorna és a többi gyártó is szeretné megváltoztatni.

Bővebben

A bizalom elvesztése csúnya véget vetett a Ducati és vb-második versenyzője közötti kapcsolatnak - P1race.hu

Volt egy versenyzője a Ducati gyári csapatának, aki hosszú éveken keresztül kitartott az olasz márka mellett. A bajnoki címig nem jutott el, a Ducati talán nem értékelte, úgy ahogy vágyott rá – most mégis MotoGP-legenda lesz. Íme Dovizioso története a Ducati feltámadása című dokumentumfilmből – nyilvánvalóan nagyon diplomatikusan.

Bővebben

Sainz elárulta, mi az a három terület, ahol sokat fejlődött a Ferrari - F1VILÁG.HU

A Ferrari Forma-1-es csapatának rutinos versenyzője, Carlos Sainz abban bízik, az olasz istálló a hétvégi Szaúd-arábiai Nagydíjon versenyképesebb lehet, mint a bahreini szezonnyitón. A spanyol pilóta elárulta, mely területeken sikerült nagyot fejlődniük 2022-höz képest.F1VILÁG.HU - Hírek

Bővebben

A Ducati sportigazgatója megnevezte a sprintversenyek legnagyobb esélyesét

Az egyik téma, ami az elmúlt szezont jellemezte, az a kérdés volt, hogy ki foglalja el a Jack Miller által hátrahagyott helyet a Ducati Lenovo csapatban: Jorge Martín vagy Enea Bastianini. A Ducati végül Bastianini mellett döntött.

Bővebben

Miben változik az új F1-es Williams?

Egyelőre csak a festését láthattuk az FW45-ösnek, de a csapat teljesítményért felelős vezetője szerint lesz egy terület, ahol szembetűnő lesz az eltérés.

Bővebben

A Ducati versenyzője elmondta, miért jelenthet hátrányt neki a MotoGP új formátuma

Az idei szezonra a Ducati nem akármilyen versenyzőpárossal készül. Enea Bastianini és Pecco Bagnaia hatalmas csatákat vívtak 2022-ben. Sokan úgy vélik, nem lesz egyszerű a közös munka egy csapaton belül. Bastianini elmondta, hogy egyelőre nem tisztázódtak a szerepek közte és világbajnok honfitársa között.

Bővebben

A Pramac Ducati csapatfőnöke megpróbált eloszlatni egy versenyzője körül keringő pletykát - P1race.hu

A Pramac Ducati csapatfőnöke, Gino Borsoi beszélt Jorge Martín bajnoki esélyeiről a 2023-as MotoGP-szezonban, és néhány pletykát is igyekezett eloszlatni.

Bővebben

A Ducati elárulta, mi volt a döntő fordulat a sikerhez vezető úton - P1race.hu

A Ducati 2007 után egészen a 2022-es évig nem tudott világbajnoki címet nyerni. Az olasz márka szakemberei egy nagyon fontos dologra jöttek rá, ami hozzásegítette őket a hőn áhított korona elnyeréséhez.

Bővebben

A gyári Ducati újonca elmondta, minek köszönhető, hogy vasárnapra magára talált

Egy fárasztó szombati nap után Enea Bastianini a MotoGP portimãói tesztjének végén a lovak közé csapott. A Ducati gyári pilótája azonban még nem érzi késznek magát arra, hogy részt vegyen a győzelemért folytatott küzdelemben.

Bővebben

A Ducati űridőt ért el, miközben a Yamaha megtalálta azt, amit a Honda régóta keres - P1race.hu

A szombati Ducati-dominencia folytatódott vasárnap is Portimãóban, az utolsó szezon előtti hivatalos teszten. A világbajnok verhetetlennek bizonyult, közel 1 másodperccel ment jobb időt, mint a hivatalos körrekord. Íme, hogy alakult az idény előtti főpróba a mezőny számára.

Bővebben
2023-03-27 08:32:44