Motosport.com / 2027-től a MotoGP is átáll teljesen fenntartható üzemanyagokra

2027-től a MotoGP is átáll teljesen fenntartható üzemanyagokra

A MotoGP bejelentette, hogy 2024-től már részben fenntartható üzemanyagot fognak használni, a világbajnokság célja pedig az, hogy a 2027-es szezontól teljes mértékben fenntartható megoldásokra váltsanak.

Motosport.com
  • 2021.11.24. 14:20

Kapcsolódó hírek

Hat év után távozik a Hyundai-tól Micheliszék csapatfőnöke

Nem kis általános meglepetést keltett a hír, hogy a Hyundai Motorsport csapatfőnöke, Andrea Adamo hosszú idő után távozik az istállótól.

Bővebben

Rossi és Marini nyerték az évzáró flat-track buliversenyt

Hétvégén rendezték a MotoGP-sztárokkal teletűzdelt flat-trackversenyt Rossi szülővárosában.

Bővebben

Podcast, MotoGP, Retro, Aréna, Girls, Insta: itt még többet találsz a Formula tematikus tartalmaiból

Parc Fermé

Bővebben

Masi: A Red Bullal való alkudozás teljesen normális volt

Érdekes rádióbeszélgetésnek lehettünk fültanúi a Szaúd-arábiai Nagydíj vasárnapi futamán. A diskurzus az F1 versenyigazgatója és a Red Bull garázsa között zajlott, amelynél a két fél abban egyezkedett, hogy milyen felállásban indítják majd újra a mezőnyt és ezáltal hova kerül vissza Max Verstappen. A számunkra szokatlan beszélgetés Masi szerint mindennnapos az F1-ben. “Versenyigazgatói pozíciómból kifolyólag nem […]

Bővebben

Kevesebb elektronika és aszfaltozott bukótér: így reformálná meg Stoner a MotoGP-t

A fiatalon visszavonult kétszeres világbajnok ausztrál több ponton is változtatna a MotoGP jelenlegi szabályain, amellyel szerinte még izgalmasabbakká válhatnának a versenyek.

Bővebben

2022 elején a Ferrarival fog versenyezni Valentino Rossi

A MotoGP-legenda Valentino Rossi a januári Gulf 12 órás versenyen fog rajthoz állni egy Ferrarival, ami a 2022-es autóversenyzői programjának elejét fogja jelenteni, az egyik csapattársa pedig a féltestvére, Luca Marini lesz.

Bővebben

Masi teljesen „normálisnak” tartja, hogy az újraindításnál a csapatokkal egyezkedett

Vagy lehetne inkább alkudozásnak hívni azt? Akárhogy is történt, Michael Masi állítja, hogy amikor a piros zászló alatt a Red Bull-lal megpróbálta megbeszélni, hogy Max Verstappen honnan induljon, az egy teljesen „normális” folyamat volt.

Bővebben

Masi: Teljesen megszokott beszélgetés volt ez

A versenyigazgató szerint semmi rendkívüli nem volt abban, hogy az F1-es Szaúd-arábiai Nagydíj második megszakítása során Verstappen rajthelyéről „egyezkedtek” a véleményes rajt utáni manőver után.

Bővebben

Jos Verstappen: Már nincs kapcsolatunk Wolffal

Max Verstappen édesapja, Jos, kizárta annak lehetőségét, hogy fia a jövőben a Mercedeshez igazoljon, és elismerte, hogy teljesen megromlott a kapcsolatuk

Bővebben

Sainz a tempóban és a statisztikában bízik

Annak ellenére, hogy felejthető időmérőt zárt, a Ferrari spanyolja nem gondolja úgy, hogy aggódnia kellene. Persze még nem teljesen érti, miért pördült meg, de szerinte ritka eset volt csak.

Bővebben
2021-12-07 16:18:31