Szelarnyek.com / 2026-ig hosszabbított a Red Bull Christian Hornerrel

2026-ig hosszabbított a Red Bull Christian Hornerrel

Helmut Marko szerda reggel jelentette be, hogy a Red Bull 2026-ig meghosszabbította Christian Horner szerződését. A Red Bull osztrák tanácsadója reméli, hogy Horner további világbajnoki címekhez segíti elő az istállót.  Tizenhét év után is töretlen a bizalom Christian Horner felé a Red Bull garázsából. A brit csapatfőnök 2005-ben csatlakozott a Red Bullhoz, ahol már öt […]

Szelarnyek.com
  • 2021.12.22. 16:35

Kapcsolódó hírek

A Red Bull szerződést akar hosszabbítani Hornerrel — F1VILÁG.HU

2026-ig szerződést hosszabbítana csapatfőnökével, Christian Hornerrel a Red Bull.F1VILÁG.HU — Hírek

Bővebben

Wolff megbánta a szócsatákat Hornerrel

A Mercedes csapatfőnöke Toto Wolff elmondta, hogy nagyon sajnálja azt, hogy a kiélezett 2021-es szezon megromlott a viszonya kollégájával, Christian Hornerrel.

Bővebben

Wolff elismerte: átlépett egy vonalat a Hornerrel folytatott szócsatában

A Mercedes Forma-1-es csapatfőnöke, Toto Wolff sajnálja, hogy ennyire megromlott a kapcsolata Christian Hornerrel a 2021-es szezon alatt, amiért ő is hibáztatható.

Bővebben

Wolff: Hornerrel átléptünk egy határt

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff elismerte, hogy szerinte is átléptek egy határt a rivális csapatfőnökkel, Christian Hornerrel együtt a rádiós kommunikációjuk kapcsán.

Bővebben

Wolff kitart amellett, hogy a Hornerrel való csatája nem megjátszott

Toto Wolff elmondta, hogy a Christian Hornerrel való ádáz rivalizálása „abszolút őszinte“, nem játsszák meg és mindez az óriási tétnek köszönhető.

Bővebben

Aragon 2026-ig hosszabbított - P1race.hu

Hosszabbított a Motorland Aragon, így 2022 és 2026 között az idei is beleszámolva három verseny megrendezését garantálja a Dorna.

Bővebben

Egy fontos szerződést már meg is hosszabbított a Red Bull a világbajnoki címe után

A Motorsport.com holland kiadásának megerősítette a Red Bull Forma-1-es csapata, hogy szerződést kötöttek a gárda eddigi egyetlen csapatfőnökével, Christian Hornerrel.

Bővebben

Az Audi és a Porsch 2026-ban csatlakozna az F1-hez - F1Hírek

Az Audi és a Porsche 2026-ban csatlakozna az F1-hez. A két gyártó motorszállítóként csatlakozna a sportághoz. A független csapatként való csatlakozást sem zárták ki. Legalábbis sokan ezt feltételezik. A Mercedes és a Ferrari cáfolja azokat a híreket, miszerint ők gátolnák a két gyártó csatlakozását. Az Audi és a Porsche szeretne 2026-ban csatlakozni az F1-hez. A […]

Bővebben

Hivatalosan is állást foglalt a Honda: nincs kizárva a 2026-os F1-es visszatérésünk!

A Honda képviselői hivatalosan is elismerték, hogy nincs kizárva, hogy 2026-ban visszatérjenek a Forma-1-be, miután továbbra is ott vannak a 2026-os motorformuláról szóló tárgyalásokon.

Bővebben

Catalunya 2026-ig hosszabbított, miközben Austin menti magát

Nemrég a Dorna hivatalosan bejelentette, hogy 2026-ig szerződést hosszabbítottak a Barcelona mellett fekvő catalunyai aszfaltcsíkkal, miközben a földgömb túloldalán az austini pálya igyekszik menteni magát és egyben megőrizni helyét a világbajnoki kalendáriumban.

Bővebben
2022-08-16 06:50:44