18 éve ezen a napon lett Günther Steiner a Red Bull technikai igazgatója - F1VILÁG.HU

18 évvel ezelőtt ezen a napon jelentette be a Red Bull Racing Forma-1-es csapata, hogy Günther Steinert nevezte ki technikai igazgatónak.F1VILÁG.HU - Hírek

F1világ
  • 2023.01.13. 15:05

Kapcsolódó hírek

Ezen a napon lett először bajnok Schumacher, de mégse lehet büszke rá

1994-ben ezen a napon Michael Schumacher a szezonzáró Ausztrál Nagydíjon, Adelaide-ben szerezte meg hét világbajnoki címe közül az elsőt.

Bővebben

Steiner szerint Magnussen a visszatérése után erősebb lett fejben

A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner szerint Kevin Magnussen mentálisan sokkal erősebb lett a Forma-1-be való visszatérése után, mint 2020-ban volt.

Bővebben

Steiner arról beszélt, eladná-e Gene Haas a Forma-1-es csapatát

A Haas-csapatfőnök Günther Steiner arról nyilatkozott, hogy míg pár éve egy fontért sem találtak volna vevőt az F1-es istállók, addig jelenleg rengeteg jelentkező lenne, ha el akarnák adni a csapatot.

Bővebben

„Surviving to Drive” – Günther Steiner saját könyvet ad ki a 2022-es szezonjáról

A Haas Forma-1-es csapatfőnöke, Günther Steiner írónak állt, és hamarosan megjelenik az első saját könyve a „Surviving to Drive”, amelyben a Haas 2022-es szezonjának titkaiban fogja bevezetni az olvasókat.

Bővebben

Günther Steiner: Mick is jó versenyző, de lehetne ennél is jobb - F1Hírek

Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke elismerte nem várhatták meg, míg Mick Schumacher még több tapasztalatot szerez az F1-ben. Szerinte a német pilóta jó versenyző, de lehetne jobb is. Mick Schumacher szerződését nem hosszabbította meg a Haas. Pályafutásának jellemzésénél gyakran előjött az a motívum, hogy egy tanulóévet követően a frissen szerzett tapasztalatait kamatoztatva volt képes a […]

Bővebben

Akkor most melyik Kevin? Günther Steiner amerikai megpróbáltatásai

Günther Steiner a Stewart-Haas Racing főhadiszállásán járt, ahol Tony Stewarttal beszélgetett a Kevinek idei szezonjáról. A Stewart-Haas Racingnek nem

Bővebben

Így nyilatkozott Günther Steiner Giovinazzi balesete után

A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner finoman szólva sem volt boldog azt követően, hogy Antonio Giovinazzi megtörte az autóját az első szabadedzésen, és elmondta, szerinte mi okozta az incidenst.

Bővebben

Miért esett vissza a Honda és a Yamaha? - a rivális technikai igazgatója megadta a választ

Romano Albesiano, az Aprilia technikai igazgatója elmondta, hogy az európaiak mit csinálnak jelenleg jobban a MotoGP-ben, és beszél a 2023-as szezon újításairól.

Bővebben

Guenther Steiner szerint Magnussen néha túl nyugodt - F1Hírek

Guenther Steiner úgy gondolja, hogy pilótája, Kevin Magnussen „túl nyugodt”. A Haas csapatfőnöke szerint ez a dán erősségei közé tartozik. Nem akarja megváltoztatni. Guenther Steiner korábban azt mondta Kevin Magnussen-ről, hogy az F1 egyik legforrófejűbb pilótája. A Haas csapatfőnökét Magnussen erősségéről kérdezték. Guenther Steiner szerint Magnussen sokkal nyugodtabb azóta, mióta visszatért az F1-be. Néha azt […]

Bővebben

Kilenc évvel ezelőtt ezen a napon szenvedett tragikus balesetet Michael Schumacher

Szomorú napra virradt a világ pontosan kilenc évvel ezelőtt ezen a napon, hiszen a Forma-1 egyik legnagyobb legendája, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher tragikus síbalesetet szenvedett Franciaországban. A németet habár csodával határos módon életben tartották, a mai napig elszigetelve él, és nem sok jót hallani az állapotáról.

Bővebben
2023-06-03 08:50:10