RacingLine / 15 pilótával indul a kamion Eb Magyarországon, na de ki hiányzik?

Kapcsolódó hírek

Magnussennek nem hiányzik a furcsa F1-es atmoszféra

Kevin Magnussen a tavalyi idény végén távozott a Forma-1-ből, de azt taglalta, egyáltalán nem hiányzik neki. „Eléggé barátságtalan környezet lehet” – Kevin Magnussen a tavalyi idény végén távozott a Forma-1-ből, de azt taglalta, egyáltalán nem hiányzik neki.

Bővebben

Rajtol a kamion EB – Magyar csapat, magyar pilóta, új kiemelt magyar támogató

A hétvégén a Hungaroringen rajtol a kamion EB sorozat, melyen a Révész Racing csapat is indul. A gépet az Európa-bajnok Kiss Norbert vezeti.

Bővebben

Magyar csapat, magyar pilóta: rajtol a kamion-Eb!

A hétvégén a Hungaroringen rajtol a kamion EB sorozat, melyen a Révész Racing csapat is indul. A versenygépet a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert vezeti. A csapatot új kiemelt támogató is segíti.

Bővebben

Giovinazzi szerint Mazepinből egyértelműen hiányzik a tisztelet

Antonio Giovinazzi szerint Mazepinből hiányzik a tisztelet, miután az Alfa Romeo pilótája az orosz manővere miatt már nem tudott gyorskört futni a Q1 végén, így pedig búcsúzni is kényszerült már a legelején.

Bővebben

Vajon Sainz melyik egykori Ferrari-pilótával állna rajthoz? A spanyol több nevet is megemlített...

Carlos Sainz idén beteljesítette egyik gyerekkori álmát, hiszen hivatalosan is bemutatkozott a Ferrari csapatában. A spanyolt most arról faggatták, hogy melyik egykori Ferrari-pilótával versenyezne együtt a legszívesebben.

Bővebben

Új pilótával és új autóval indul idén a WTCR-ben a Hyundai

Ahogy az várható volt, a Hyundai hivatalosan is bejelentette, hogy 2021-ben új autóval indul a Túraautó Világkupa (WTCR) küzdelmeiben.

Bővebben

A Mercedes attól tart, hogy „hiányzik valami” a W12-esből - F1Hírek

A Mercedes elismeri, hogy aggodalommal tölti el a csapatot az erőforrásban felfedezett problémák. Nem tartják kizártnak, hogy valami hiányzik a W12-esből. A bizonytalanság oka a 2021-re vonatkozó szabályváltoztatás. Tavaly nagy figyelmet fordítottak a W11-es modellre. A tavalyi autó fejlesztését már nyáron leállították. A 2021-es versenygépre koncentráltak. Figyelmüket megosztották, mivel a 2022-re is készül a Mercedes. […]

Bővebben

Két 16 éves versenyző is indul a Daytona 24 óráson

A Performance Tech Motorsports először indul az IMSA LMP3-as kategóriájában, Daytonában pedig három tinédzserkorú pilótával fognak részt venni.

Bővebben

A Mercedes új junior pilótát igazolhat

A Mercedes közel járhat ahhoz, hogy újabb pilótával bővüljön az utánpótlásprogramja. A csillagos márka kötelékébe tartozó két legnagyobb név jelenleg A Mercedes közel járhat ahhoz, hogy újabb pilótával bővüljön az utánpótlásprogramja.

Bővebben

Révész Racing: Új név, új szezon, új feladatok

Egy évvel ezelőtt mutatkozott be a Révész Truck Racing Team. Egy magyar csapat, mely Kiss Norbert kétszeres Európa-bajnok személyében magyar pilótával vágott neki a kamion Eb-nek. A tűzpiros versenykamion a leggyorsabbnak bizonyult 2020-ban, de több versenyhétvégét törölni kellett a koronavírus járvány miatt, így végül nem hirdettek végeredményt. 2021-ben viszont újult erővel vág neki a csapat a szezonnak, ráadásul Kiss Norbi új feladatot is kap.

Bővebben
2021-06-13 00:49:26